Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

Verven met bubbels

Toen ik op de opleiding onderwijsassistent zat mochten we diverse technieken uitproberen tijden de creatieve lessen. Een van de technieken die ik leuk vond was het verven met bellen. Dit is ook met kinderen heel leuk om te doen! Via creacross 2019 kreeg ik het thema nat voor deze week en dit leek mij een geweldige kans om deze leuke diy met jullie te delen.

Lees meer »

Rover

Ik ben Rover. In mijn korte leventje heb ik al veel meegemaakt. Flink beroerd kwam ik bij mijn mensen mama, maar zij heeft mij veel liefde, geduld en knuffels gegeven en nu gaat het beter.

Lees meer »

Panda

Miauw,  mijn naam is Panda.  ik ben een verlegen katertje met een lief hartje op mijn neus. Ik houd niet zo van knuffelen, maar ben wel een leuk maatje.Ik ben een ontdekker en een kat uit de boom kijker. Met andere katten vind ik het leuk om te spelen en te knuffelen. Ik geef ze kopjes en ga luid spinnen.Ook veertjes, balletjes en hengeltjes zijn heel leuk om mee te spelen.Zoals ik al eerder zei ben ik geen knuffelkat  ik ben echter wel een goed maatje voor andere katten en ben ook een prater.  Ik miauw best veel en ook grappig. Zo kan ik hele verhalen vertellen.Een goede krab- en klimpaal is echt iets voor mij, dan kan ik me heerlijk uitleven.Denk jij dat ik bij jou pas? Dan mag je me altijd komen ontmoeten. Ik heb mijn enting al gehad en kan dus meteen mee. Tot snel! Miauw.

Lees meer »

Daisy

Ik ben op straat gevonden met een geïrriteerd oogje. Ook had ik er al een heel avontuur op zitten want ik ben uit het motorblok van een auto gehaald. Daarom werd er voor mij snel een gastgezin gezocht waar ik kon herstellen en de nodige aandacht kon krijgen. In het begin was ik wat schrikachtig. Ik dook snel weg en zette dan een hoge rug op. Mijn pleegbroertje Raaf hielp mij om mn energie kwijt te kunnen en bij Panda kon ik heerlijk doezelen.Ik bleek wat meer onder de leden te hebben, maar met veel liefde en zorg ben ik goed opgeknapt. En weer helemaal fit.

Lees meer »

Jouwbox editie 6

De 6e box van Jouwbox.nl is weer verkrijgbaar. Een box die er echt voor zorgt de nodige ontspanning, zodat je na de zomervakantie nog wat extra kan genieten.

Lees meer »

Mowgli

Ik ben mowgli. En ik doe mijn nam eer aan. Ik ben een eigenwijs en ondeugend katertje met een hoge smeltfactor. Samen met mijn broertje en zusje zit in nu bij een gastgezin.Ik ben heel speels en ontdek graag de wereld om me heen. Ook kom ik graag jouw aandacht vragen, soms in stilte en soms met luid gemiauw. Pas dus op dat ik niet opeens, heel stil, achter je ben gaan staan.Ik houd ervan om te stoeien met de andere katten en kittens die ik om mij heen heb. Maar ook balletjes en veertjes vind ik geweldig.Verder ben ik echt een knuffelkont en soms gaat dit nog gepaard met zogen aan kleding of oren. Ik kom graag bij je liggen en laat dan luid spinnend horen dat ik geniet.Ik krijg binnenkort mijn 1e enting en kan dan naar een nieuw thuis. Kom jij vast kennis maken? Dat vind ik leuk.Tot snel

Lees meer »

Fez

Fez, een eigenwijze naam.  Maar wel heel passend. Ik ben namelijk eigenwijs tot op het bot. Ik geniet stil van een afstandje van alles wat er gebeurt.Soms kom ik zelfs al op 50cm afstand van je staan en kijken. Dat is echt al heel knap van me, want ik was heel erg bozig en bang toen ik gevonden werd.Ik kan echt al genieten van knuffels die je me geeft. En ren ook steeds minder weg. Ik laat me aaien, ik laat me knuffelen en ik speel hier heerlijk, maar het liefst zou ik in mijn nieuwe huis gaan wennen en spelen.Ik ben dan misschien geen schootkat of echte knuffelkat, maat ik ben wel echt een speelse en nieuwsgierige kat. Ik wacht vol smart op mijn nieuwe huisje. Mag ik bij jou wonen?

Lees meer »

Maui

You're welcome!Hoi, ik ben Maui. Anders dan de halfgod in de film ben ik niet groots maar juist klein, ik heb een hoge aaibaarheidsfactor en ben ook nog eens echt heel schattig.Ik ben misschien wel een half god, wie weet... mijn ouders zijn namelijk onbekend.Wat wel bekend is, is dat ik de harten van mijn gastgezin veroverd heb door mijn uiterlijk en mijn beweeglijkheid. Ik vind knuffelen en kroelen heerlijk maar ben ook graag aan het spelen en ontdekken met mijn broertje en zusje en de andere katten in huis.Ik krijg binnenkort mijn 1e enting en kan dan naar een nieuw thuis. Kom jij vast kennis maken? Dat vind ik leuk.Tot snel!

Lees meer »

Moana

Vrij, ontdekkend en eigenwijs. Dat ben ik, Moana. Daarnaast ben ik ook heel lief en schattig hoor. Ik ben goed ik knuffelen en vind dit dan ook heerlijk.Ook doe ik niet onder voor mijn broers als we aan het stoeien zijn. Het liefst wordt ik dan ook met Maui geplaatst.Ik kan af en toe echt kattig zijn, vooral als het om het eten gaat.  Maar ben ook nog wat schrikachtig. Ach ik ben ook nog klein en heb veel te leren.Ik krijg binnenkort mijn 1e enting en kan dan naar een nieuw thuis. Kom jij vast kennis maken? Dat vind ik leuk.Tot snel

Lees meer »

Magnus

Hoi! Ik ben Magnus. Dat betekend groot. Eigenlijk ben ik maar een klein katertje, maar dat maakt niet zoveel uit.Mijn oren zijn wel heel groot. En die gebruik ik ook volop. Er is geen moment dat mijn oren echt stil staan. Er is ook zoveel te horen om me heen.Ik houd ervan om op je schoot/borst te liggen. Ik ga dan lekker spinnen en geniet volop van de aandacht. Wel schrik ik nog dus het is fijn als je mij rustig de tijd geeft om te wennen. In het begin kan ik zelfs nog van je weglopen, maar dit betekend niet dat ik de aandacht niet fijn vind. PurrrAndere katten vind ik wel lastig. Mijn gastgezin weet niet wat er in mijn verleden gebeurt is maar ik blaas en grom tegen alle andere katten en kitten in mijn gastgezin. Ze zijn dit wel met me aan het oefenen want die andere katten zijn toch ook wel interessant.Inmiddels durf ik wel al af en toe wat te spelen met ze. Het is dan vaak op een afstandje en soms met de staarten van de oudere katten hier. Dit heb ik in 2 dagen tijd al geleerd dus mijn gastgezin is ervan overtuigd dat ik nog flink zal groeien in dit gedrag.Vind jij het leuk mij te helpen groeien? Dan maak ik graag kennis. Mijn 1e enting heb ik al gehad dus ik mag meteen mee.

Lees meer »

Felix

Een bekende naam en een bekend kopje. Mijn kopje op de pakken kattenvoer, zo leek het haast wel. Daarom heb ik deze naam gekregen. Waar de Felix in de reclames heel avontuurlijk en knuffelig is heb ik daar nog flink wat in te leren.

Lees meer »

Tess

Kiekeboe! Ik ben Tess. Ik ben het "zusje" van Teddy. Niet echt, want we hebben niet dezelfde papa en mama, maar wel dezelfde mensenmama.

Lees meer »

Teddy

Ik ben Teddy. Al vanaf 2.5 week heb ik kunnen genieten van de liefde van mijn mensen mama. Ze heeft mij goed leren eten waardoor ik nu een grote en sterke kat ben geworden.

Lees meer »

Dromen van een wereldreis

Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd is de wereldkaart voor aan de wand.  Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. En daarom kan je altijd wel een kaart vinden die bij jou en je interieur past. Zelf ben ik niet zo’n reiziger maar dromen is iets waar ik wel heel goed in ben, en sinds enkele weken droom ik over de reizen die ik misschien ooit zou kunnen maken. Dit doe ik doordat ik aan mijn slaapkamer wand een mooie wereldkaart heb hangen. Die ik heb mogen bestellen in samenwerking met wereldkaarten.nl.

Lees meer »

Watch or skip? Instant Hotel, Netflix

Op Netflix zag ik een nieuwe serie. Namelijk instant hotel. Ik kende dit nog niet, s besloot ik om de 1e aflevering te kijken. Graag deel ik met jullie wat ik van deze 1e aflevering vond. Bleef het bij die ene aflevering of werden het er meer?

Lees meer »