what's cat?! Gezonde kat aanschaffen

Als je een kat aan wil schaffen heb je meerdere opties. Schaf je er een aan via het asiel dan kan je er altijd vanuit gaan dat het een gezonde kat is. Tevens heb je dan vaak 2 weken dierenartsgarantie.

Lees meer »

What's cat?! Speeltijd

Kittens, maar ook volwassen katten, hebben een enorme speeldrang. Spelen is ook goed voor ze en er zit een deel aangeboren gedrag in. Dat ze graag op jacht gaan is dus geen verrassing. Graag vertel ik jullie in dit blog meer over diverse speelgoed soorten die er zijn en hoe ze spelen kunnen uitlokken/stimuleren

Lees meer »

what's cat?! Katten weetjes

Katten zijn eigenaardige dieren. Ze hebben een eigen wil en veranderen nog weleens in gedrag. Dat is ook voor een groot deel wat katten zo leuk maakt. Hieronder deel ik nog wat kattenweetjes met jullie.

Lees meer »

What's cat?! Wat Kost dat?

We zitten thuis en mensen zijn daardoor massaal op zoek gegaan naar een kitten/een kat. Fijn dat dieren een huisje krijgen natuurlijk maar het is wel iets om over na te denken. Niet alleen kost het aanschaffen geld, ook gedurende het jaar ben je geld kwijt aan je nieuwe maatje. En ook tijd is iets wat je ervoor over moet hebben. Maar als je dat allemaal hebt krijg je er vaak veel liefde voor terug. In dit blog ligt ik graag wat meer toe over de kosten van het hebben van een kat als huisdier.

Lees meer »

What's cat?! Past een kat bij mij?

Als je denkt aan het aanschaffen van een kat dan is het belangrijk dat je vooraf goed nagaat of een kat wel echt bij je past. Katten zijn namelijk eigenaardige wezens die vaak echt wel een handleiding hebben. En omdat ze 15 tot 20 jaar leven is het ook verstandig om de toekomt in te kijken. Je deelt tenslotte een groot deel van je leven je woning met zo'n kat.

Lees meer »