10 dingen die jij als katteneigenaar herkent

Katten zijn geweldig: dat weet iedereen. Ze zijn schattif en geliefd over de hele wereld. En of je nu een lapjeskat hebt, een blauwe Rus of een Europese kort haar... er zijn dingen die iedere katteneigenaar herkent. Hoeveel van deze dingen doen bij jou een belletje rinkelen?

Lees meer »

Help de kittens

Zoals jullie inmiddels al volop hebben kunnen lezen ben ik gastgezin voor de dierenbescherming. Ik doe dit nu sinds mei 2018 en het is in die twee jaar een hele waardevolle besteding van mijn tijd geworden. Inmiddels hebben al ruim 30 kittens mijn zorg en liefde mogen ontvangen en heb ik verschillende schrijnende gevallen kunnen helpen. Ik heb hierdoor ook inzicht gekregen in de zorg die er vanuit het dierenopvangcentrum extra aan besteed wordt en de kosten die daarbij komen kijken.

Lees meer »

Lege-nest-syndroom.

Momenteel heb ik als gastgezin geen kittens in huis. Het seizoen is nog niet echt bezig en ze worden, door de quarantaine, niet echt gevonden.

Lees meer »

The pet empire

Via dit blog wil ik jullie graag kennis laten maken met The Pet Empire.  Dit is een webshop waar je geweldige producten vind voor jouw kat(en hond). Van luxe kattenmeubels zoals een design krabpaal tot accessoires en speeltjes. Het is leuk, ziet er goed uit en is ook nog eens  leuk om in huis te hebben.

Lees meer »

Oudere pleegkittens

Tijd voor een nieuw verhaal over pleegkittens op Cattish.nl. Dit keer wil ik jullie meer vertellen over oudere pleegkittens. Dit zijn kittens die ik momenteel in mijn zorg heb.

Lees meer »

What's Cat?!

Tijd voor een nieuwe serie op mijn blog. Een serie over het aanschaffen, houden, verzorgen en genieten van een kat. In What's cat?! vertel ik je hoe het hebben van katten je leven kan beïnvloeden. Hoe je ervan kunt houden maar ze soms achter het behang zou willen stoppen en hoe je je kan voorbereiden op de komst van een kat. In dit deel ga ik je meer vertellen

what's cat?! Gezonde kat aanschaffen

Als je een kat aan wil schaffen heb je meerdere opties. Schaf je er een aan via het asiel dan kan je er altijd vanuit gaan dat het een gezonde kat is. Tevens heb je dan vaak 2 weken dierenartsgarantie.

Lees meer »

What's cat?! Speeltijd

Kittens, maar ook volwassen katten, hebben een enorme speeldrang. Spelen is ook goed voor ze en er zit een deel aangeboren gedrag in. Dat ze graag op jacht gaan is dus geen verrassing. Graag vertel ik jullie in dit blog meer over diverse speelgoed soorten die er zijn en hoe ze spelen kunnen uitlokken/stimuleren

Lees meer »

what's cat?! Katten weetjes

Katten zijn eigenaardige dieren. Ze hebben een eigen wil en veranderen nog weleens in gedrag. Dat is ook voor een groot deel wat katten zo leuk maakt. Hieronder deel ik nog wat kattenweetjes met jullie.

Lees meer »

What's cat?! Wat Kost dat?

We zitten thuis en mensen zijn daardoor massaal op zoek gegaan naar een kitten/een kat. Fijn dat dieren een huisje krijgen natuurlijk maar het is wel iets om over na te denken. Niet alleen kost het aanschaffen geld, ook gedurende het jaar ben je geld kwijt aan je nieuwe maatje. En ook tijd is iets wat je ervoor over moet hebben. Maar als je dat allemaal hebt krijg je er vaak veel liefde voor terug. In dit blog ligt ik graag wat meer toe over de kosten van het hebben van een kat als huisdier.

Lees meer »

What's cat?! Past een kat bij mij?

Als je denkt aan het aanschaffen van een kat dan is het belangrijk dat je vooraf goed nagaat of een kat wel echt bij je past. Katten zijn namelijk eigenaardige wezens die vaak echt wel een handleiding hebben. En omdat ze 15 tot 20 jaar leven is het ook verstandig om de toekomt in te kijken. Je deelt tenslotte een groot deel van je leven je woning met zo'n kat.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb