Onontkoombare prikkels: Oud en Nieuw

Zoals je in een eerder blog al kon lezen is oud en nieuw een hele opgaven voor mij. Maar niet alleen voor mij is dit lastig, het is een feest dat voor meerdere mensen met autisme een uitdaging kan zijn.  Daarom wil ik je graag een aantal tips geven. Deze hoeven niet voor iedereen te helpen maar zijn misschien wel een goede richtlijn.

Lees meer »

Onontkoombare prikkels: Kerstmis

Aan de ene kant vind ik het super gezellig om het huis te versieren, de lampjes aan te zetten in de boom, en lekker kerstmuziek te draaien. De meeste kerstliedjes kan ik meezingen en ik geniet van de knusheid. De kerstlampjes zorgen voor wat licht in het duister.

Lees meer »

Onontkoombare prikkels: boodschappen doen

Vandaag was het weer zover, ik moest naar de winkel om een deel van de boodschappen te halen. Ik zeg bewust een deel omdat ik probeer mijn boodschappen zoveel mogelijk in één keer te doen. Hoe minder vaak ik naar de supermarkt moet hoe fijner.

Lees meer »

Onontkoombare prikkels: openbaar vervoer

Het openbaar vervoer is, in mijn ogen, echt een vervoersoptie die je beter kan vermijden. Echter ontkom je er soms niet aan dat je met de bus of trein moet reizen, ik weet niet hoe het met de tram is want die hebben we hier niet in de buurt, maar ik neem aan dat dit ongeveer vergelijkbaar is.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb