DIY

Papier marmeren

Voor deze DIY moet je even naar de badkamer en door je keukenkastjes. We gaan namelijk aan de slag met scheerschuim en voedselkleurstof. Deze DIY is minder makkelijk als de vorige,  maar een leuke uitdaging. En als het lukt met geweldig resultaat.

Lees meer »

Eenvoudige kaartjes

Het is alweer een tijd geleden dat ik een creatief blog schreef. Daarom ben ik aan de slag gegaan met een eenvoudige DIY die voor een super leuk effect zorgt. Graag leer ik je hoe je zonder al te veel spullen een leuk kaartje maakt.

Lees meer »

Creatief met Moedershobbyshop

Laatst volgde ik voor het eerst een liveworkshop via facebook. In deze tijden van lockdown zoeken we namelijk gewoon naar hoe we onze hobby op een andere manier kunnen uitoefenen. De live workshop die ik volgde was van Moedershobbyshop.

Lees meer »

Lente in mijn blauwe vaas

Een tijd terug heb ik van Parelmoervaas een mooie hoge vaas mogen ontvangen. Hij is oud blauw met gouden accenten en is echt een pronkstuk. De vaas is 68 cm hoog en daarom staat hij echt zijn mannetje in huis. Nu lijkt het me leuk om tips te geven over hoe je de vaas kan aankleden. Je kan er namelijk een plant in zetten maar het is leuk om de vaas per seizoen mee te laten veranderen. Ik zal jullie eerst meer over mijn vaas en Parelmoervaas vertellen en daarna tips geven over opvulling voor de vaas.

Lees meer »

Easy washi verjaardagskaart

Ik heb ontzettend veel washi tape. Om te zorgen dat ik hem wat meer gebruik en op ga maken heb ik enkele DIY's gezocht die heel simpel zijn met washi, en daardoor leuk zijn om even tussendoor of met kinderen te doen.  

Lees meer »

Gedichten

Eenzaamheid

De drukte van alledag,Lijkt verstomd te zijn.De tijd voor even stil te staan.En de chaos van het leven,Lijkt aan ieder voorbij te gaan.

Lees meer »

Binnen

We konden het weten.Maar tot klapt de bom.In mijn hoofd klinken woorden overstemd door: "stom!"

Lees meer »

Kind in mij

Gedraag je naar je leeftijd.Doe zoals het hoort.Als ik dat moet geloven.Ben ik lichtelijk gestoord.

Lees meer »

Geraakt...

Kende ik je… Ja, maar niet echt goed Wat is dan de reden Dat wat gebeurt is Mij zoveel doet…

Lees meer »

Verjaardagspost.

Jullie hebben inmiddels al wel gelezen dat ik van post houd. Vorig jaar heb ik op mijn verjaardag 49 kaarten lieve cadeautjes gekregen allemaal heerlijk via de  post. Dit jaar wil ik proberen om dat te overtreffen.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb