Samenwerken met Laura's life

Laura's life staat altijd open voor samenwerkingen. Samenwerken met mij kan een uitstekende manier zijn om jouw product, merk of organisatie meer bekendheid te geven en kan op verschillende manieren.

  • Het opsturen van een product, waarna er een review of informatief artikel over zal verschijnen op de site en/of op de sociale media.
  • Laura's life uitnodigen voor beurzen of events.
  • Een winactie of kortingsactie.
  • Een gastblog op de site.
  • Nog vele andere mogelijkheden, die te bespreken zijn via de mail.
Let op; het vrijblijvend opsturen van producten mag en hier ben ik ook heel blij mee. Een garantie op een plekje op mijn website of sociale media kanalen is er niet.   

Dit kan wel door contact op te nemen,
 waarna we kunnen bespreken onder welke voorwaarden we tot een samenwerking komen.

Ook sta ik open voor samenwerkingen met PR-bureaus. Denk aan bijvoorbeeld het opsturen van producten of om ons toe te voegen aan een klantenbestand. 

Het is nog niet mogelijk te adverteren hier wordt nog aan gewerkt.

Samenwerking is altijd wederzijds. Dit houdt in dat ik ook verwacht dat er op jouw site of social media kanalen, aandacht besteedt wordt aan het artikel, de actie of de promotie. Dit kan al door het delen van de link.

Gastblogger worden?

Lijkt het jou leuk om een blog te schrijven voor deze website. Ben jij ervaringsdeskundige op het gebied van autisme, een fanatieke postcrosser of hou jij heel veel van katten. 
Ik geef je de kans een gastblog te schrijven voor een van de onderwerpen op mijn site.  Dit gaat in overleg maar het grootste deel van het schrijven doe je zelf. Je mag een DIY maken, mijn planner reviewen of een ander idee delen.

Gastbloggen kan 1x per maand of gewoon eenmalig. In ruil voor jouw blog mag je een link plaatsen op mijn site, wordt je vernoemd op andere stukken van de site en deel ik jouw site via social media. 

Lijkt het je wat? Neem dan contact met me op via een mail.

Maak jouw eigen website met JouwWeb