Tom en Jerry

Heej hallo! Wij zijn Tom(mie) en Jerry. 2 leuke drukke doerakken die niet van elkaars zijde wijken. We spelen samen, eten samen en slapen samen.

Lees meer »

Hope

Mijn naam is Hope ik ben met 6 weken op straat gevonden en in een gastgezin gekomen. Ik vond in het begin alles heel erg spannend, zelfs de andere katten en kittens in huis.

Lees meer »

Donna

Donna, wat een moppie is het toch. Ze is iets kleiner dan haar broer(Dolfje) maar doet zeker niet voor hem onder. Ze is ontdekkend en kan goed spelen, maar schrikt soms nog wel.

Lees meer »

Dolfje

Ondeugend en zeer knuffelig. Dat is Dolfje. Dit mannetje kwam met 4 weken samen met zijn zusje Donna bij ons binnen en we werden op slag verliefd. Zo ondeugend als hij uit zijn ogen kijkt, kan hij ook echt zijn.

Lees meer »

Vito

Speels,  ondeugend en een doorzetter.  Dat is Vito.  Hij is gevonden toen hij de gunstigste socialisatie leeftijd voorbij was. Maar dat weerhield hem er niet van om bij ons in het gastgezin toch te laten zien dat hij wel te porren is voor spelen, rondrennen met andere katten en af en toe genieten van aaitjes.

Lees meer »

Venco

Wanneer je kittens opvangt zitten er succesverhalen tussen, maar ook verhalen die een minder goed einde hebben. Het liefst zie je alle kittens gezond en sociaal worden en naar nieuwe huizen vertrekken. Maar soms loopt het anders... Zo ook bij Venco.

Lees meer »

Kaatje

Het is bijna Valentijnsdag dus tijd om een kitten met jullie te delen waar ik echt verliefd op ben geworden.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb