Shadow Schrijft [4]

Daar is dan alweer het 4e deel van mijn rubriek. Inmiddels heb ik ook mijn eigen site maar dan in het Engels. Geen zorgen. De verhaaltjes zijn hetzelfde als hier maar gewoon in een andere taal.

Lees meer »

Shadow Schrijft [3]

Het vrouwtje is raar bezig. En daarom ben ik haar vanaf de krabpaal aan gaan staren. Ze heeft onze kattenbakken naar buiten gedaan en er staat nu een bak met plastic snippers. We hebben beide geen zin om hier op te gaan. Maar aan het einde van de dag doe ik het toch. Natuurlijk wel op het moment dat ze niet in de kamer is. Op die manier weet ze niet dat ik het was.

Lees meer »

Shadow Schrijft [2]

Het vrouwtje had het voer voor Spidey in de kast gezet. Maar het rook zo ontzettend lekker dat ik het echt heel graag wilde hebben. Daarom heb ik de kast open gemaakt om bij het eten te kunnen. Wat een werk voor een beetje snacken... Maar na het openen van de kast was ik er nog niet. Het zat ook nog in een andere verpakking. Ik heb van alles geprobeerd en heel de verpakking kapot gebeten. Maar het voer kreeg ik niet te pakken.

Lees meer »

Shadow Schrijft [1]

Er is iets geks aan de hand. Al weken lang is niet alleen het vrouwtje thuis, maar ook het mannetje. Ik vind dat wel gezellig hoor. Want ik kan nu heerlijk knuffelen en krijg echt heel veel aandacht. Maar het is ook wel raar. Spidey komt vooral bij het mannetje knuffelen. Het vrouwtje is van mij. Ik heb geluk want zij is heel de tijd beneden. Het mannetje zit meestal achter de deur, daar kunnen we niet bij. 

Lees meer »

De adoptie

Toen op zondag of maandag de kittens online stonden, begon het (lange) wachten. Op de een of andere manier lukte het niet de foto's en het stukje van Shadow goed te versturen... lot?? Mijn vriend was net die week weg toen ik op dinsdag telefoon kreeg. Iemand had interesse in Spidey en/of Sherlock.

Lees meer »

Het begin

In april 2018 hoorde ik tijdens een overleg van ons dierenambulance team Eindhoven, dat er een tekort was aan gastgezinnen voor kittens. omdat we aan de vooravond van het seizoen stonden vroeg de coördinator of er mensen misschien interesse zouden hebben om kittens op te vangen die binnen kwamen bij het asiel. Mijn "ik wil helpen hart" ging sneller kloppen en ik wist dat mijn vriend altijd al kittens had willen hebben. Daarom besloot ik die avond met hem het gesprek aan te gaan. Het helpen en opvangen van deze kittens zou op tijd en liefde na niets kosten. Na een paar weken zouden ze weer weg zijn en mochten we het nu echt niets vinden dan konden we na het 1e nestje altijd nog stoppen. 

Lees meer »