Hallo!
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Mijn naam is Laura. Ik ben 27 jaar jong/oud, het is maar net hoe je het ziet. Ik woon met mijn vriend in een rijtjeshuis, maar zijn droom is om ooit vrijstaand te wonen.  Ik ben een actieve meid als het gaat om creatief zijn. Ik probeer het liefst zoveel mogelijk uit en heb tig ideeën in mijn telefoon staan, alles uitvoeren is een ander verhaal. Mijn Knutselkamer is ontploft dus ik sleep zo nu en dan een doos of tas met spullen mee naar beneden om daar los te gaan. Op de pagina DIY zal ik af en toe projecten delen. 

Iedere vrijdagavond zing ik bij een koor in Nuenen en bijna iedere dag ontvang ik post. Dan heb ik het niet over die digitale mailtjes, al zit daar mijn mailbox ook vaak vol. Nee ik heb het over echte post. Brieven, ansichtkaarten, wenskaarten, pocketletters, pakketjes, tagbooks enz. Ik ben ook een fanatiek postcrosser en van plan om dit jaar over de 150 verzonden kaarten heen te gaan. (ik ben een jaar geleden begonnen dus het moet lukken).

Mijn vriend en ik wonen niet alleen in ons huis. We hebben 2 schatten van katten en 20 vissen. De vissen zitten in de vijver die we bij het huis kochten. Zij zijn de hobby van mijn vriend. De katten zijn een groot deel van mijn leven en mijn blog. Als je daar meer over wil lezen van verwijs ik je door naar de pagina catmom.

In 2018 ben ik begonnen met het trainen voor de beklimming van de Mont Ventoux. En in juni 2019 haalde ik de top. Het was een hele uitdaging want sporten... dat is niet mijn ding en als je dan ook nog een blessure oploopt, wordt het helemaal lastig.

Zo nu heb je al een beetje een idee wie ik ben. Op de pagina 1000 vragen zal ik vaker iets vertellen en kan je meer over mij te weten komen. 

 

Veel leesplezier op mijn blog en tot snel!

 

Owja, ik heb ook asperger(een vorm van autisme), ben perfectionistisch met faalangst,  wil graag sociaal zijn en ben hooggevoellig. Perfecte combinatie toch?

(Nu ga ik 2 stoeiende katers uit elkaar halen voor ze iets omstoten)