Een beurs? Geen stress maar relax.

Naar een beurs gaan is voor velen een dagje ontspanning. Voor mensen met een (on)zichtbare beperking is dit, hoe leuk ze de beurs ook vinden, vaak ook een stresspunt. Maar of je nu een (on)zichtbare beperking hebt of niet… Een beurs is vermoeiend.  In dit artikel geef ik je graag wat tips om een dagje naar de beurs tot een succes te maken. Deze tips kan je op alle beurzen gebruiken maar onderaan dit artikel zal ik nog wat specifieke tips zetten voor Margriet Winterfair omdat ik daar komende week naar toe ga.

Lees meer »

Margriet Winterfair: Het gezelligste winterfeest…

Margriet Winterfair is inmiddels een begrip in Nederland. Een fair die draait om sfeer, ontdekken, beleven en vooral genieten van een dagje weg in eigen land. Het ultieme uitje zo net voor de feestdagen. En hoewel ik hier al vaak over gehoord had en ook vaak gedacht het te gaan, is het er nog nooit van gekomen deze fair te bezoeken.

Lees meer »

Vaste beursmedewerker

De afgelopen week was ik als "vaste beursmedewerker" aanwezig bij Happy Postcrossing op Kreadoe. Naar aanleiding van deze week werd mij gevraagd naar hoe ik het ervaren had om te helpen. Ik kreeg richtvragen en leefde me zo uit dat ik met mijn antwoorden een heel blog kon vullen... Vandaar dat ik hier met jullie deze vragen en mijn antwoorden deel. Tussendoor heb ik nog een prijsvraag verstopt. Weet jij het antwoord?

Lees meer »

Kreadoe: de start

Dit is geen gesponsord blog. Ik schrijf dit blog omdat ik wil delen met jullie hoe het is om kreadoe van de andere kant mee te maken. En om mijn kreadoe ervaring en tips te delen. 

Lees meer »

Kreadoe: de aanloop naar een beurs

De komende dagen (30 oktober tot en met 3 november) is het heel druk in de jaarbeurs in Utrecht. Trolley miepen, rolkoffer-dames, creatievelingen en knutselgekken... je vindt ze allemaal bij Kreadoe. De grootste beurs op creatief gebied in de Benelux.  Ik help dit jaar bij de stand van Happy Postcrossing. Ik vertel.mensen meer over de spulletjes, de shop, de hobby en help ze door de aankopen in te pakken (Ik doe veel meer maar dit vooral). Graag neem ik jullie mee op deze beurs. In dit blog lees je meer over de aanloop er naar toe en de opbouw. 

Lees meer »

Knotsgekke kaarten en scrap dagen

Een tijd terug hoorde ik over de knotsgekke kaarten en scrap dagen. Ik ben knotsgek, houd van kaarten maken en scrappen ben ik nog aan het proberen te vermijden, maar dit klonk als een beurs voor mij. Afgelopen zaterdag was het zover, ik ging me onderdompelen in een beurs voor kaartjes en nog veel meer knutselmateriaal.

Lees meer »

Creaweekend Gorichem

Op 2 februari bezocht ik creaweekend in Gorichem. Vorig jaar net na de zomer was dit mijn 1e beurs ooit en ik had er zin in weer terug te gaan. Inmiddels hadik de nodige creatieve beurzen bezocht en kon ik dus vergelijken. Ook was ik in staat om enkele kramen te herkennen met enkele standhouders herkende mij ook nog. Hieronder vertel ik hoe ik deze beurs vond.

Lees meer »