Detox, Een nieuwe start

Van Sap.je mocht ik een tijdje terug een 3-daagse detox testen. De kans voor mij om mijn lichaam op te schonen na alle medicijnen die er de laatste jaren in gegaan zijn.

Lees meer »

Jouwbox kersteditie 2020

Het is weer tijd voor een nieuwe Jouwbox. Dit keer ontving ik de kersteditie. Net als vorig jaar voelt dit een beetje als mijn kerstpakket en ook dit keer ben ik Flink verwend. Tijd voor een nieuwe review.

Lees meer »

Jouwbox 10

Jullie hebben er een tijdje op moeten wachten maar hij is er dan toch. Mijn review over jouwbox editie 10.

Lees meer »

Correctbook: Steeds weer opnieuw

Er gaan hier thuis flink wat kilo's papier doorheen in een jaar. Dit omdat ik gek ben op lijstjes maken en het simpelweg gewoon nodig heb om dingen op te schrijven. Dit is natuurlijk zonde van al dat papier en daarom deel ik graag met jullie de oplossing. 

Lees meer »

Kneipp goodbye stress

In deze tijd weten we inmiddels allemaal wel wat stress is. En hoe fijn is het als je na een lange dag heerlijk kan ontspannen en de stress achter je kan laten.

Lees meer »

Blijf je plakken? Creakist: leuke stickers

Stickers, ze zijn leuk om dingen te versieren of om hele kaarten mee te maken. Als kind zijn we blij dat we er van de juf soms een krijgen en ook als volwassenen blijft de verleiding om stickers te plakken/ontvangen bestaan.

Lees meer »

Een hoesjesupgrade voor mijn telefoon

Tot voorkort had mijn telefoon een vrij simpel en saai hoesje. Het was een plastic hoesje dat we voor 5 euro ergens gekocht hadden toen mijn vorige kapot gegaan was. Eigenlijk was het een tussenoplossing.

Lees meer »

Jouwbox editie 9: Een zomerse darmvriendelijke box

De 9e editie van Jouwbox is er een in samenwerking met Ralph Moorman (Ir levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach) en Nienke Gottenbos (De Groene Vrouw en auteur van o.a. De Poepdokter). Deze box is zomers en goed voor de darmen. En omdat ik zelf geregeld last heb van mijn darmen (Prikkelbare darm syndroom). Is dit zeker een box die mij goed moet doen.

Lees meer »

Creative paper collection

Ik kocht 2 boeken van de Creative Paper Collection van de Action. Boeken met een veelzijdige inhoudt. Graag deel ik met jullie mijn 1e vlog waarin ik vertel wat ik van de boeken vind.

Lees meer »

Kneipp Mini Foot Spa

Weer een nieuw product van Kneipp wat mijn huis bereikt heeft. Dit keer een heerlijke verzorging voor de voeten. In deze coronatijd is deze lijn ideaal om jezelf te verzorgen en te verwennen.

Lees meer »

18+ lees bewust...

Soms kom je verzoekjes tot samenwerking tegen die je heel spannend vind omdat, ze niet zijn wat je normaal aan samenwerking doet. Toch ging ik deze samenwerking aan, hoe spannend ook. Met het taboe wat rust op dit soort blogs wil ik graag aan de slag. Ik blog ook over depressies dus tijd om een nieuw taboe te doorbreken.

Lees meer »

Kneipp Sheetmasks

Het is heerlijk om in drukke en gestresste tijden even een moment voor jezelf te kunnen pakken. Dat moment pak ik vaak in bad. Een goed boek, lekkere badolie en iets voor mijn gezicht maken mijn moment compleet.

Lees meer »