Mijn strijd tegen de kilo's

Het is 1 juni 2020 en ik weeg 111,7 kg. Dat moet veranderen!

Al jaren ben ik te zwaar. En door medicijnen en mijn depressie zijn de kilo's eraan gevlogen. Het wordt tijd om de kilo's kwijt te raken. Op deze pagina neem ik jullie mee in mijn strijd tegen de kilo's.

 

Het is belangrijk om doelen te stellen. Deze doelen moeten wel haalbaar zijn. Daarom kan je ze het beste opdelen in kleine stapjes. Hieronder zie je mijn doelen

-1 kg    7 juni 2020/10 september 2020

-5 kg

-10 kg

>100 kg

-15 kg

-20 kg

-25 kg

-30 kg

-35 kg

-40 kg

-45 kg / gezond BMI

Zoals je kan zien heb ik best veel tussendoelen. Ik moet dan ook flink wat gewicht kwijtraken om een gezond gewicht te hebben. 
Eigenlijk wil ik, simpel gesteld 1 kg per week afvallen. Dat betekend dat ik 45 weken bezig ben. Dit zal met up's en downs gaan maar ik ga het proberen. Hieronder zal ik in blogs mijn voortgang, tips en hulpmiddelen toelichten.

Bankhanger aan de wandel

Pas op! Dit is een eerlijk artikel waarin ik dingen vertel die als schokkend kunnen worden ervaren. Dit artikel had net zo goed bij het tabblad autisme kunnen staan omdat het daar ook veel mee te maken heeft. Toch zet ik het hier omdat ik vind dat het hier beter bij hoort.

Lees meer »

De Fit Methode: Week 1 en 2

Ik ben nu 2 weken bezig met afvallen/gezonder worden en De Fit Methode. In die 2 weken ben ik  2,6 kg afgevallen. Graag vertel ik jullie over de eerste 2 weken. De veranderingen die ik tot nu toe doorgevoerd heb zijn: Minder/niet snoepen en meer bewegen. 

Lees meer »

Mijn 5 favoriete recepten van fit.nl

Ik ben een moeilijke eter. Dat betekend voor mij dat ik niet veel lust, en dus vaak hetzelfde eet.  Omdat het goed is om af en toe te wisselen heb ik uit diverse receptenboeken vaak 1 of 2 recepten die ik met wat aanpassen goed kan eten. Deze heb ik in de jaren verzameld en pak ik er af en toe bij. De Fit Methode heeft ook recepten die je kan gebruiken en voor jullie, en natuurlijk ook voor mijzelf, ben ik op de site opzoek gegaan naar de recepten die ik wel lekker vind. 

Lees meer »

De Fit Methode

Zoals jullie weten ben ik niet de meest slanke en fitte persoon. Ik ben al menig dieet aangegaan in een poging om fitter en slanker te worden. Helaas hebben ze vaak hetzelfde minpunt. Ze zijn gericht op gewone mensen en niet op, net als mij, moeilijke eters.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb