Wishlist [3] maart 2019

Gepubliceerd op 1 maart 2019 om 07:29

Het is alweer de 1e van de maand. En dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe wishlist. Deze wishlist maakte ik al deels tijdens mijn beursbezoekjes bij de knotsgekke kaartendagen en bij creaweekend. Lees jij weer mee?

  Tumble friends set.

  Dit is eigenlijk al een wishlist op zich. Ik zou zo graag de mallen van deze serie willen. Beginnend natuurlijk met de diertjes. Daarna de iglo/mandje/kopje/hondenmand en de jungle. Inmiddels hebben ze ook een boerderij set en een regenboog set.

  Met deze set maak je meer dan 40 verschillende dieren! Wanneer je de basisvormen uit verschillend gekleurd papier stanst kan je ze echt tot leven laten komen.

  Leuk, schattig en ik wil ze hebben!

  Pentel energel pen

  Deze pen heb ik ooit gekregen en hij schrijft heerlijk!. Het enige nadeel is dat hij roze is. 😂 Daarom wordt het tijd om daar een blauwe of zwarte of groene bij te halen.  Gewoon nog alle kleuren van de regenboog erbij. Ja, je leest het goed. Alle kleuren. Per pen zijn ze €2,- maar als set van 4 betaal je er €6,99 voor.

  Ik vind hem echt heel fijn schrijven. Hij glijdt fijn over het papier en ligt heerlijk in mijn hand.

  Grip-op-mijn-dip/ambulante begeleiding 

   Ik heb al enkele jaren recht op hulp. In september 2017 is dit verkeerd gegaan bij de gemeente/ggze en sindsdien zit ik zonder hulp. En dat terwijl ik de hoogste indicatie heb. 

  We hebben tussendoor pogingen gedaan, maar de eigen bijdrage zou te hoog worden. Daarom probeerden we maar door te gaan zoals we deden. 

  Een groot deel van 2018 had ik dagbehandeling. Hierdoor was de hulp iets minder urgent. Maar in juni 2018 kreeg mijn vriend, en mantelzorger, een burn-out.  Dus de hulp was meer dan ooit nodig.

  Vanaf januari 2019 is de eigenbijdrage naar beneden gegaan. Hierdoor kunnen we hulp. Dit stuk ben ik al vanaf augustus of september 2018 aan het regelen. De gemeente werkte eerst niet mee, maar op 7 januari had ik dan eingelijk gesprek. De hulp zou vanaf februari komen. 

  Helaas is de juiste match nog niet onder de aanwezige werknemers van die organisatie. Die is al wel aangenomen maar begint pas in maart. Tegen de tijd dat ik hulp krijg zijn we dus weer halverwege of eind maart.

  En meer en meer merk ik dat de hulp nodig is. Mijn hoofd is vol en de rek is eruit. Niet echt prettig dus om zo door te gaan. Gelukkig gaat mijn jobcoach het deels oppakken, maar starten met de hulp zoals die bedoelt is zou heel erg fijn zijn.

   

  Van mijn Wishlist [2] februari ontving wat kaartjes voor valentijnsdag. Deze waren heel welkom en fijn om te krijgen.


  «   »

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Wanda
  4 jaar geleden

  Zelf heb ik niet echt een wishlist met dingen die ik graag zou willen kopen, maar vind het zeker leuk om te lezen hoe anderen daar mee bezig zijn. Wat de hulp betreft, hopelijk komt dat deze maand in orde, scheelt in ieder geval weer de nodige stress, lijkt mij.

  Daniëlla
  4 jaar geleden

  Fijn dat je eindelijk hulp krijgt! Hopelijk hoef je niet lang meer te wachten.

  Cynthia
  4 jaar geleden

  Ik hoop dat je snel de hulp krijgt die je nodig hebt. Ik hoop dat het in maart allemaal goed geregeld wordt, zodat je ook weer ruimte in je hoofd krijgt.

  Wendy (@smurfigeknutselfan)
  4 jaar geleden

  Oh die stansen ik zag ze ook al ergens voorbij komen. Die zou ik ook wel willen, je kan er zoveel mee maken.. ik hoop dat een van je wensen zeker uit gaat komen

  Francis | Mamazetkoers
  4 jaar geleden

  Leuke wishlist, de mallen kende ik nog niet zal ze eens opzoeken.

  Rory
  4 jaar geleden

  Jeetje joh. Wat een verhaal over die hulp. Wat naar is dat toch dat je er eigenlijk recht op hebt en dat het dan toch nog heel lang kan duren. Ik hoop dat het snel gaat gebeuren.
  Die roze pen vind ik heel erg leuk!
  Op mijn wishlist staat een goede yogamat. Nu was ik al wat onderzoek aan het doen online, maar jeetje, wat een hoop verschillende soorten matten! En die prijzen. Ergens tussen de pakweg 5 en 100 euro is er van alles te krijgen. Kurk, jute, linnen, pvc, giftig of niet giftig. Handdoekjes erop. Pffff.