Wishlist [6] januari

Gepubliceerd op 2 januari 2020 om 19:52

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Tijd voor voornemens en wensen en bijna tijd voor mijn verjaardag. Genoeg dingen dus om een wishlist voor te maken. Al valt dat niet mee want ik heb van mijn vriend gehoord dat cadeautjes nuttig moeten zijn... Ai, het mag toch ook wel leuk zijn.

 

Mijn rekensom: cadeau + leuk = ontspanning

 

En ontspanning is nuttig dus: CHECK!

Voor januari heb ik genoeg redenen om cadeautjes te vragen. Ik ben namelijk jarig op 19 januari. Online ben ik dus ook al een verlanglijstje aan het maken zodat mensen dit ook makkelijker uit kunnen zoeken.  Hieronder zal ik alvast wat dingen delen die op mijn lijstje staan.

Terugblik december

Van mijn wishlist in december heb ik de kleding gekregen en dit leverde mij zelfs nog een extra prijs op! Ook een mixer kreeg ik cadeau. De planner gaat komend jaar flink gebruikt worden want ook die is inmiddels in mijn bezit. De goede gezondheid die ik wenste bleek averechts te werken. Het merendeel van december heb ik ziek/grieperig/met longontsteking op de bank doorgebracht. En dat is ook hoe ik 2020 begon.

Plannerstickers

Doordat ik nu planners heb, ben ik volop bezig met plannerstickers. Iets wat je planner net dat beetje extra geeft. Echter zijn die best wel duur dus een leuk cadeautje voor op mijn wishlist voor de verjaardag. Zelf ben ik ook aan het ontdekken hoe ik ze dou kunnen maken. Scheelt een hoop geld. 

Jocelijne design

Van Jocelijne Design staat de hippie bus nog steeds op mijn lijstje. Maar omdat er weer 2 nieuwe designs zijn uitgekomen in januari zijn ook deze nu ook toegevoegd aan mijn lijstje.  Ik ga ze niet zelf kopen omdat ik een challenge doe om niets onnodigs te kopen met geld. Maar ik ben jarig op 19 januari dus ik hoop dat dat ervoor zorgt dat ik toch een of meerdere van deze stansen kan ontvangen.

Boek: Vrolijkheid

Ik kan wel wat vrolijkheid gebruiken in mijn leven. En dit boek lijkt mij daar wel bij te kunnen helpen.

Tevens spreekt de kaft me heel erg aan en van binnen ziet het er ook heel leuk uit.  Bij onze supermarkt hadden ze het liggen en heb ik het stiekem even ingekeken. 

Hopelijk krijg ik dit boek, dan volgt ook snel weer een review op dit blog.

Handboek voor mindere dagen 

De tegenhanger van het vorige boek. Dit boek sprak me echter aan omdat het duidelijk is en dingen goed omschrijft. Het lijkt mij zeker een aanrader en ik wil het dan ook graag hebben. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wanda
3 jaar geleden

Handig dat je zo'n lijstje hebt zodat anderen weten wat je graag wilt hebben voor je verjaardag. Ik ben in februari jarig, maar heb zoals gewoonlijk geen enkel idee.

Felice Veenman
3 jaar geleden

wat een leuke cadeautjes! Ik wens je al vast in het vooruit een fijne verjaardag

Tine
3 jaar geleden

Leuk idee zo'n lijstje! Ik ga al beginnen nadenken tegen dat het mijn verjaardag is. Meestal laat ik me gewoon verrassen maar dan krijg je soms cadeaus waar je echt niks mee doet...

rachel
3 jaar geleden

wat een leuke ideetjes en cadootjes :D
https://lafamiliab.nl/

nicole orriens
3 jaar geleden

Ik vind het een leuk wensenlijstje. Die lijkt me ook best goed te verwezenlijken bovendien.

Anke (Fanke.nl)
3 jaar geleden

Leuke wishlist! Ik ben benieuwd welke cadeaus je uiteindelijk krijgt, laat je het ons weten op je blog? (: