Makeupshoppen

Gepubliceerd op 9 april 2019 om 14:52

Deze make-up leek kreeg de kans om make-up te proberen vanuit makeupshoppen.nl. Ik kreeg een arrangement aan producten die op zo goed als iedere huid aansluiten.

Dit beautypakket bevatte de volgende producten:

 

Ik probeerde de producten en het resultaat was al te zien in mijn instagramstory.  Hieronder wil ik graag deze producten wat beter aan jullie laten zien/uitleggen.

L'Oréal Color Riche Quad Oogschaduw

Deze oogschaduw is ideaal voor het creëren van smokey eyes. Volg de aanwijzingen op het doosje laat je ogen sprankelen. Zelfs mij lukte heb om hiermee aan de slag te gaan.   Het is eenvoudig, handig en snel gedaan. 

Rimmel Exaggerate Full Colour Lipliner

Dit is een lippotlood wat gemakkelijk aan te brengen is. Je kan er zowel een dun als een dikker lijntje moeiteloos mee aanbrengen. Voor mij is hij wat donker maar als opzetje goed te gebruiken. 

L'Oréal Infallible Le Matte Max Lippenstift

Deze lippenstift vind ik geweldig. Het borsteltje voelt heerlijk zacht aan en de lippenstift is niet te fel. Ik vind hem zelfs fijn. En dat zegt heel wat voor iemand die niets met make-up doet. Deze lippenstift is niet vettig en voelt wat droog. maar ik ben fan!

Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick

Deze is voor mij iets te roze maar zou goed als highlight kunnen. Dat heb ik gehoord maar nog niet zelf geprobeerd. Dit houden jullie dus nog te goed.

Bourjois Une Fund Raising Lip Balm

Een voedende en vochtinbrengende lipbalsem. hij is geurloos en kleurloos en hij is makkelijk aan te brengen. 

 

Ik vond het leuk om deze make-up te testen en heb zelfs nieuwe dingen ondervonden. zo weer ik nu dat ik die ene lippenstift zeker in mijn tas ga houden!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.