De Sokkenbaas, een sokkenabonnement [2] badeendjes!

Gepubliceerd op 20 februari 2020 om 11:20

Jullie konden al lezen dat ik van deSokkenbaas.nl een sokkenabonnement mocht proberen. Het eerste paar sokken dat ik ontving was een paar van het merk Happy Socks. Paarse sokken met vrolijke badeendjes! Wat zijn ze leuk.

Happy Socks

In 2008 kwamen twee vrienden op het idee voor de Happy Socks.  Hun doel was om de beste, eerlijkste en vrolijkste producten te leveren die er bestaan.

De sokken worden geproduceerd in fabrieken in Turkije en Italië. Hierbij is kinderarbeid absoluut uit den boze en zijn de werkdagen nooit extreem lang.

De sokken hebben vrolijke kleuren en (te) gekke patronen. Ze mogen gezien worden, dus als ze boven je schoenen uitkomen is dat geen probleem

Eerste indruk

Toen ik de sokken uitpakte was ik er heel blij mee. Ze zorgden meteen voor een lach op mijn gezicht. 

De badeentjes zijn stoer en de sokken springen er echt uit. Het was dat ik al sokken aan had, anders had ik deze meteen aan gedaan.

Wat vind ik van de sokken

Ik ben blij met de sokken. ze zitten heerlijk en zijn de goede maat. wel zitten er aan de binnenkant veel haakjes van het badeendjespatroon dus blijven mijn schrale hakken er soms aan haken. Dit is echt even uitkijken met het aandoen.

Los te koop

De sokken met de badeendjes zijn ook lost te koop via de website van deSokkenbaas.nl. Ze kosten dan  € 8,95 en je kan ze hier bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in maat 36-40 of maat 41-46. 

 

Ik ben benieuwd welke sokken ik de volgende keer ontvang. Ze zullen vast weer zo vrolijk zijn.

Hebben jullie al weleens Happy Socks gehad? Of zijn er dingen die jullie graag willen lezen over het Sokkenabonement van deSokkenbaas.nl ? Laat het dan weten.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy
3 jaar geleden

Wat heb je leuke sokken ontvangen. Zelf heb ik ook wel eens happy sokken gekocht, ze zijn zo vrolijk en leuk.
Heel benieuwd welke je volgende keer ontvangt.
Veel plezier met je leuke sokken

nicole orriens
3 jaar geleden

Ik draag nooit sokken, maar deze zien er zo leuk uit dat ik het bijna zou gaan willen doen. Prachtig zijn ze!

Mandy
3 jaar geleden

Leuk zijn ze he, ik heb ze ook ontvangen. Ben er echt blij mee!