Me-time met Jouwbox editie 8

Gepubliceerd op 27 februari 2020 om 16:44

Jouwbox editie 8

Net als voorgaande keren mocht ik ook nu weer de Jouwbox uitproberen. Jouwbox editie 8 is een echter verwenbox die je even wat me-time gunt. Tenminste zo zie ik het.  Deze box bevat 9 producten met een totale waarde van €160. Er zijn er niet veel meer dus als jij net als ik wel wat me-time kan gebruiken dan moet je snel bestellen.

BLUE®M – TANDPASTA & ULTRA ZACHTE TANDENBORSTEL – € 15,99

Zoals ik al aangaf is deze jouwbox er een die je goed kan gebruiken om wat me-time in te bouwen. Goede verzorging van je tanden en mond hoort daar zeker bij. 

Deze fluoridevrije tandpasta is qua smaak best sterk, daardoor is het even wennen. Maar ik vind hem super fijn. Mijn tanden voelen schoon aan na gebruik en ik hoef door de zachte tandenborstel niet nog allerlei kleine restjes weg te halen met een flosdraadje. 

Deze tandpasta en tandenborstel zijn zeker een aanrader. Ik ben er ook zeer tevreden over.

MEDISCH DOSSIER – MAGAZINE OVER GEZONDHEID – € 7,95

Als je dan toch tijd voor jezelf neemt kan je heerlijk gaan zitten lezen in dit tijdschrift.  Er staat een heel interessant artikel in over sociale media. 

Het magazine Medisch Dossier verschijnt 10 keer per jaar. Het heeft als doel om mensen te helpen bij het maken van betere gezondheidskeuzes. Zelf sta ik hier niet altijd bij stil. Mijn leven is vaak zo hectisch dat ik vooral het makkelijke kies. En juist nu komt deze box met o.a. dit tijdschrift. Zou het dan toch zo zijn dat ze mij willen zeggen dat ik voor mijzelf moet kiezen...

MUDMASKY® – LEAVE-ME-ON SPRING MASK – € 49

Net als in de vorige boxen zit er ook in deze box een product van Mudmaksy. Ik blijf het fijne producten vinden maar net als het vorige leave me on mask vindt ik dit ook dit masker niet heel erg fijn. Misschien ben ik niet zo van laagjes die op mijn gezicht blijven zitten.

Maar soms moet je daar even doorheen om te zorgen dat je goed voor jezelf zorgt. vandaar dat ik dit masker goed zal blijven gebruiken om mijn huid te laten stralen.

ROSALPINA – TONIC LOTION 100ML – € 17,50

Goed voor jezelf zorgen is goed voor je huid zorgen. Een tonic is een van de producten die eigenlijk een basis vormen voor je dagelijkse verzorging. Je gebruikt hem in de ochtend en avond na het reinigen en hij werkt herstellen/voorbereidend.

Hij hersteld de PH-waarde en zorgt ervoor dat je huid de creme die je nadien aanbrengt goed kan opnemen. 
Dit is dus zeker een aanrader om goed voor jezelf te zorgen.

Ik was vooraf bang voor de geur want de geur van de douchegel vond ik vrij heftig. Maar hier valt de geur me zeer mee en dit is dan ook een fijn product.

BEE HONEST COSMETICS – DAGCRÈME GELEE ROYALE – € 8,59

Wat een heerlijke dagcreme! Ik ben sinds kort pas van het smeren van cremepjes op mijn gezicht maar deze is zeker een aanrader. Hij ruikt lekker en niet te heftig. tevens smeert hij heel fijn en trekt hij bij mij goed in. 

De creme is ook nog eens leuk geprijsd. 

BY KELSHA – ICE DAY & NIGHT WHITE GOLD ELIXIR – € 29,95

Echt goud op je gezicht, een gouden vonst. Deze elixer is vochtinbrengend en goed voor je dag en nachtverzorging. hij trekt snel in maar geeft nog een langere tijd een heerlijke geur af.

Dit serum bevat o.a. vitamine E, B en C en is ook verrijkt met ingredienten zoals avocado en aloe vera. Het helpt om je huid te verwennen en dus jezelf te verwennen. 

Het product is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en is zeker fijn.

JOAN NEDERLANDSE THEE – SMAAK HEALTH – € 3,99

Thee met een nederlands tintje. Het is namelijk lokaal gekweekt en daarna direct verwerkt. 

De thee is een groene thee melange met zeewier. Hierdoor zit het vol mineralen en geeft het je veel energie. Ook zit er duindoorn in en een zoete noot van appel. 
Een frisse thee die echt goed voor je is.

 

Ik zet nog even een kopje voordat ik verder ga met dit blog. Even ontspannen tussen het werken door.

MAYBEAUTY – THE MOROCCAN MIRACLE HAIR MASK – €19

Naast goed zorgen voor je gezicht, huid, tanden en lichaam. Is het ook nodig goed voor je haar te zorgen. 


Dit masker geeft je haar een verzorgende boost en is perfect voor thuisgebruik. Het masker bevat onder andere arganolie en keratine en zorgt er zo voor dat je haar zacht, glanzend en gemakkelijk door kambaar wordt.

 

Ik gebruikte dit maskertje toen ik rustig aan in bad zat. Helaas wilde de sluitstrip daardoor niet goed werken maar met een haarband was het goed te doen om het masker te bevestigen.


Het masker ruikt heel sterk en ik heb niet 100% het idee dat het goed gewerkt heeft. Maar dat kan ook mijn eigenwijze haar zijn.

SEA.LINE – DODE ZEEZOUT – € 6,95

In zout uit de Dode zee bevat een zeer hoge concentratie mineralen zoals magnesium en natrium. Deze mineralen hebben een goede werking op ons lichaam.

Ik kan je dit zeggen: Een bad nemen waarbij dit zout in je water zit is heerlijk. het zuivert je lichaam en is ook nog eens heel goed voor stijve spieren en gewrichten. Goed om dus een moment van me-time in te bouwen.

Tevens is het te gebruiken voor een voetenbad waardoor het niet alleen handig is als je een bad hebt.

KNO SPRAY -
The Health Factory
- € 34,95

Bij de eerste lichting van deze editie zat ook de KNO spray van The Health Factory. Een spray die je kan gebruiken bij klachten aan keel, neus en oren maar ook de ogen zijn met deze spray geholpen. Hij geeft snelle verlichting van klachten en een bespoedigde genezing.

 

Deze spray heb ik weggegeven omdat ik momenteel zelf geen klachten ervaar. Maar de persoon die hem gekregen heeft is er zeer over te spreken. 

Jouwbox editie 8 is op het moment van schrijven nog te bestellen maar ze gaan als zoete broodjes over de toonbank. Er zijn 2 manieren waarop je deze box kan bestellen.

1: Member

Als member betaal je maar €39,- voor de box. Je ontvangt de volgende boxen als eerste en kan op ieder gewenst moment opzeggen. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie

 

2: Eenmalig

Je kunt de box ook eenmalig bestellen (klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie). De box kost dan € 49,- De waarde van de box blijft hetzelfde 9 producten ter waarde van € 160,-

DIt was mijn review van Jouwbox editie 8. Wil je meer van dit soort blogs lezen dan kan je op onderstaande links klikken.

Jouwbox editie 4: Een verwenpakket in een box

Jouwbox editie 5

Jouwbox editie 6

Jouwbox editie 7: Kerstpakket via Jouwbox


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Melanie Hoogvliet
3 jaar geleden

Ik zou uit deze box alleen het zeezout en de thee gebruiken. Ik ben dan ook niet zo van de smeerseltjes. Maar het ziet er wel uit als een goede box