Een hoesjesupgrade voor mijn telefoon

Gepubliceerd op 18 juni 2020 om 19:37

Tot voorkort had mijn telefoon een vrij simpel en saai hoesje. Het was een plastic hoesje dat we voor 5 euro ergens gekocht hadden toen mijn vorige kapot gegaan was. Eigenlijk was het een tussenoplossing.

Keuze

Op hoesjesdirect.nl heb je keuze uit ruim 25.000 verschillende hoesjes. zelfs voor mijn telefoon (samsung S7) die toch al wat ouder is, zijn er nog genoeg hoesjes om uit te kiezen. Dit is fijn want in winkels is het best lastig nog een goed hoesje voor mijn telefoon te vinden.

 

STI:L Chain Veil Protective Case

Ik koos voor een hoesje dat dezelfde kleur had als mijn telefoon, namelijk rose gold. Dit hoesje is van STI:L en het is een heel mooi stylish hoesje. Het hoesje is gemaakt  van metallic polycarbonaat was het heel stijlvol en robuust maakt.

 Maar heeft een binnenkant van TPU (dat flexibele spul) wat voor extra bescherming zorgt voor je telefoon. Hierdoor is je telefoon goed beschermd teven vallen, stoten en schokken.

De voorkant van het hoesje heeft iets opstaande randen waardoor je telefoon niet op z'n beeldscherm ligt als je hem op z'n kop legt. Hierdoor blijft de voorkant krasvrij of in mijn geval komen er niet meer krassen bij.

Het hoesje kost €39,95 wat ik wel aan de dure kant vind voor een hoesje. Maar het is wel een hoesje wat je telefoon een upgrade geeft als het neerkomt op uitstraling.

 

Het hoesje in de praktijk

Toen ik het hoesje binnen kreeg zat het goed verpakt en er zat zelfs een schoonmaakdoekje bij voor mijn scherm. Het hoesje paste goed en ging makkelijk om mijn telefoon. Iets te makkelijk als je het mij vraagt.

Mijn telefoon zit er wel goed in maar ik weet niet of hij er makkelijk uit komt als de telefoon valt. Dit heb ik vanzelfsprekend nog niet geprobeerd.

Het hoesje ligt lekker in de hand en is niet te glad. Hierdoor is het makkelijk mijn telefoon vast te blijven houden. De zwarte rand geeft mijn telefoon een stoere uitstraling en de rose gouden kleur van het hoesje maakt hem luxe. Je zou bijna denken dat hij van staal is. 
De knoppen op het hoesje zijn makkelijk in te drukken waardoor ik mijn telefoon nog goed kan bedienen. Ook is het hoesje niet te dik. Mijn telefoon is voor mij aan de grote kant en een dik hoesje zou betekenen dat ik mijn telefoon moeilijker vast kan houden. Echter is dat hier niet het geval dus dit vind ik heel fijn. 

Alles voor je telefoon

Op hoesjesdirect.nl kan je niet alleen telefoon hoesjes vinden maar ook andere accessoires. Zo kan je er ook terecht voor screenprotectors, opladers en telefoonhouders voor op de fiets. Daarnaast hebben ze ook hoesjes voor tablets en covers voor je macbook.

Mocht je nu een oudere telefoon hebben zoals mij dan kan je er slagen, maar ze hebben ook erg leuke en handige hoesjes voor de Galaxy S20 die begin dit jaar uitgekomen is.

Ze leveren snel en goed verpakt en het is dus echt aan te raden om hier een kijkje te nemen als je een nieuw hoesje zoekt voor je telefoon.

Heb jij weleens een hoesje online besteld? Of doe je dat toch liever in de winkel?

Reactie plaatsen

Reacties

Lodi @lodiblogt.nl
4 jaar geleden

Ik koop ze eigenlijk altijd online, super makkelijk, vandaag besteld en morgen huis. Ik zou ook geen winkel anders weten eigenlijk. En altijd een hoesje hier.

nicole orriens
4 jaar geleden

Ik krijg nu acuut zin om een nieuwe smartphone hoesje te gaan kopen zeg!

rachel
4 jaar geleden

ik heb ze wel eens online besteld maar koop ze liever in de winkel
https://lafamiliab.nl/

Tessa
4 jaar geleden

Mooi hoesje. Ik bestel de mijne altijd bij Aliexpress

Tania
4 jaar geleden

Ik bestelde er eigenlijk altijd bij Aliexpress maar tegenwoordig gebruik ik er van Ideal of Sweden

Mandy
4 jaar geleden

Oh wat een mooi hoesje! Ik heb een doorzichtige en die hou ik er ook om want ik heb er een popsocket op geplakt en kan niet meer zonder haha!

Monique
4 jaar geleden

Wat een super leuke hoesjes. Ik bestel ze ook meestal online

Janet
4 jaar geleden

Ik heb meerdere hoesjes in huis liggen, maar ik gebruik eigenlijk altijd maar één.. toch zonde van het aanschaffen dan haha.

Caroline
4 jaar geleden

Als het op hoesjes aankomt kies ik voor transparant, degelijk en stevig.

Bouchra
4 jaar geleden

Ik heb nu een hoesje met een touw. Geweldig vind ik dat. Handsfree en mijn stappen worden constant geteld. ;-)

Jasmina
4 jaar geleden

prachtig hoesje zeg,de mijne is ook aan van vervanging toe

Maak jouw eigen website met JouwWeb