Kneipp Mini Foot Spa

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 09:19

Weer een nieuw product van Kneipp wat mijn huis bereikt heeft. Dit keer een heerlijke verzorging voor de voeten. In deze coronatijd is deze lijn ideaal om jezelf te verzorgen en te verwennen.


De Kneipp mini-foot-spa heeft 2 stappen in 1 pakketje. Stap 1: Ontspan en verzorg je voeten in een voetenbad van de voetbadkristallen met hibiscus- en vijgenextract. Stap 2: Breng daarna de intensief verzorgende voetcrème met rijke sheaboter en vijgenextract aan voor zachte en soepele voeten.

Stap 1: Voetenbad.

De kristallen strooi je in warm water en dan ga je lekker met je voeten er in. De geur is zeer zoet en deze is wat te sterk voor mijn doen. Ik merk dus dat ik hem wat te zoet vind en dus hierdoor minder aangenaam.

Stap 2: voetencrème

De crème heeft dezelfde geur als de kristallen en ruikt voor mij nog intenser. Met de crème kan je langer doen waardoor ik tot 3 dagen na het voetenbad mijn voeten nog heerlijk insmeer. Hierdoor is het een soort voedende kuur voor je voeten die ze heerlijk zacht maakt. 

De Kneipp Mini-Foot-Spa is een tijdelijke aanvulling op het bestaande Kneipp Voetverzorgingsassortiment:

  • Kneipp Voetbutter (100 ml), adviesprijs: € 8,99
  • Kneipp 5-in-1 Voetcrème (75 ml), adviesprijs: € 8,49.
  • Kneipp Eeltcrème (50 ml), adviesprijs: € 8,49
  • Kneipp Voetbadkristallen Calendula (500 gr), adviesprijs € 7,62
  • Kneipp Voetbadbruistablet single-use (80 gr), adviesprijs: € 1,89.

Ondanks de geur is de crème wel een aanrader omdat hij echt doet wat hij beloofd. Het voetenbad draagt hier zeker aan bij en nemen we dan maar even voor lief.

Dit nieuwe Kneipp product is vanaf nu verkrijgbaar via www.kneipp.nl en bij diverse drogisten, adviesprijs € 2,99 (per stuk).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.