Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

1000 vragen [1]

Welkom bij het 1e deel van 1000 vragen aan mijzelf. Hieronder zal ik vraag 1 tot en met 20 beantwoorden. DIt doe ik iedere week met 20 nieuwe vragen en op deze manier zal ik aan het eind van 2019 alle vragen gehad hebben. Ik doe mijn best de vragen zo oprecht en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Dit ook in het kader van #reallifethursday.

Lees meer »

1. Mijn eigen (ansicht)kaartenreeks ontwerpen.

Voor mijn webzine,You've got mail, heb ik met de hulp van mijn vriend al een leuke kaart ontwikkeld. Echter kan her niet zo moeilijk zijn om een soort reeks te ontwikkelen. Dit wil ik graag een keer doen. Niet per definitie voor de verkoop ofzo, maar vooral gewoon voor mijzelf. Het lijkt me leuk om eigen kaartjes te kunnen maken en ik ben benieuwd wat het mij kan brengen.  Vandaar dat ik dit graag wil doen.

Lees meer »

Als het zo simpel was...

Op Instagram deelde ik al wat foto's van mij met een enorme berg was. Een heel normaal huishoudelijk taakje is het doen van de was en die opvouwen. En toch is dat bij ons een taakje waar mijn vriend en ik best wel wat moeite mee hebben. Ik omdat het te veel stappen zijn. Hij omdat hij kleurenblind is. En wij samen omdat het ongelofelijk saai is.

Lees meer »

Fresh start

Goedemorgen! De 1e week van januari is  alweer voorbij. Een week vol nieuwe dingen, voornemens en avonturen. Zo ben ik begonnen met dit blog en vanaf vandaag ook met het Day zero project. Verder heb ik 2 spinninglessen gehad, bij de fysio gezeten en een markt gedraaid.  Heel wat dingen dus in een week. Geen wonder dat de tijd zo snel gaat.

Lees meer »

Day zero project [5]

De laatste doelen die ik voor vandaag uitleg. Morgen en maandag volgt de rest. En dan start maandag dit project. Ik vind het best wel spannend. Ik ga mijn best doen en meer dan dat kan niet.

Lees meer »

Day zero project [4]

Doel 31 tot en met 40 zijn alweer aan de beurt voor uitleg. Deze doelen gaan over dingen voor mijn gezondheid en over gezelligheid. Gezondheid is iets waar ik helaas vaak problemen mee ondervind. Ik ben hypermobiel, te zwaar, genees slecht en blesseer makkelijk. Dat zijn helaas geen goede combinaties. Helemaal niet als je bedenkt dat ik op 3 januari van 2019 al bij de fysio zat met een blessure. Daarom wil ik ervoor gaan zorgen dat ik gezonder en fitter word.

Lees meer »

Mijn doelen

Zojuist heb ik mijn doelen opgesteld. Deze heb ik deels door te kijken naar lijstjes van anderen. Sommige doelen lijken heel klein of simpel maar kunnen voor mij een hele grote uitdaging zijn. 

Lees meer »

Zo'n nacht...

Noem t karma maar ik had deze pagina gemaakt en ploef daar is mn 1e bericht wat hier kan. Het is weer zo'n nacht. Wat voor een nacht hoor ik je denken... een nacht waarin ik niet moe ben.

Lees meer »

Wishlist [1] Januari 2019

Het is januari. De 1e maand van het jaar en dit is mijn 1e wishlist. Ik heb 3 dingen uitgezocht die mij leuk lijken om deze maand te krijgen of zelf te kopen. Met dat kopen wacht ik nog wvwn want 19 januari ben ik jarig. Benieuwd of ik dan iets van deze lijst af kan strepen. 

Lees meer »

De adoptie

Toen op zondag of maandag de kittens online stonden, begon het (lange) wachten. Op de een of andere manier lukte het niet de foto's en het stukje van Shadow goed te versturen... lot?? Mijn vriend was net die week weg toen ik op dinsdag telefoon kreeg. Iemand had interesse in Spidey en/of Sherlock.

Lees meer »

Romeo

Baasje, nieuw baasje, wil jij mijn baasje zijn?Mijn naam is Romeo. Ik ben misschien klein, maar laat je niet voor de gek houden. Ik ben een echte verleider. In mn ogen kan je verdrinken en ik ben gek op knuffelen. Ik ben een echt mensen katje. Andere katten zijn oke, maar die zijn soms zo druk dat ik liever kom knuffelen. Ik kan heel goed spinnen en ben ook goed in t vangen van muizen. Tenminste  speelgoedmuizen, want de echte daar schik ik waarschijnlijk nog van. Ik ben een heel vrolijk kereltje en wil graag de rest van mijn leven met je delen. Jij ook met mij? Bel dan snel op.

Lees meer »

Mavis

Als je niet het goede voorbeeld krijgt van je moeder dan is het best lastig dit te leren. Mavis is met 8 weken gevonden en was heel bang. Ze denkt een stoere dame te zijn en kan af en toe blazen. Dit doet ze omdat ze het toch nog wel heel spannend vind. Maar als je haar haar gang laat gaan komt ze los, je hebt toch zeker geen mensen nodig om jezelf te vermaken?. Ze vind het heerlijk te spelen met balletjes en rammel dingen. Ook kan ze lekker stoeien met de andere kittens in het gezin.  Als ze op de bank ligt vindt ze aaien oke maar oppakken hoeft nog niet zo.Mavis heeft een huisje nodig waarbij de eigenaar geduld heeft. Zich niet af laat schrikken door eventueel geblaas en niet te veel wil knuffelen. Van een sociale kat in huis kan Mavis nog veel leren en dit zou een groot voordeel voor haar zijn. Kinderen is echter wat lastiger omdat die onverwachte bewegingen maken en wel kunnen schrikken van haar pogingen om stoer te doen.

Lees meer »