De adoptie

Gepubliceerd op 4 januari 2019 om 15:52

Toen op zondag of maandag de kittens online stonden, begon het (lange) wachten. Op de een of andere manier lukte het niet de foto's en het stukje van Shadow goed te versturen... lot?? Mijn vriend was net die week weg toen ik op dinsdag telefoon kreeg. Iemand had interesse in Spidey en/of Sherlock.

Ik moet toegeven je weet dat het het doel is maar toch was het wel heel lastig. Helemaal omdat ik alleen was. Die woensdag kwamen ze kijken en besloten ze om Sherlock te nemen. Mijn vriend was even terug van z'n weekje weg om mij te steunen. Sherlock viel in slaap in de armen van zijn nieuwe baas dus dat zat wel goed. 

 

Op donderdag zouden ze de papieren tekenen en dan zou Sherlock mee gaan. Toen begon het lastigste stuk. Shadow en Spidey wilde we namelijk niet uit elkaar halen. En stiekem waren we smoor op Shadow, dus eigenlijk wilde we die wel houden. 
Kittens mogen echter niet alleen geplaatst worden als je zelf meer van 4 uur per dag van huis bent. Dat was bij ons het geval waardoor we in eerste instantie besloten om er van af te zien. 
Maar we kregen Shadow niet uit ons hoofd. En na overleg en berekeningen van de kosten besloten we om dat Shadow en Spidey te houden. Ja je leest het goed! meteen bij het 1e nestje gingen we de fout in om verliefd te worden. 

Maar zeg nu zelf. Deze 2... die laten je toch smelten?

De adoptie van Spidey is heel snel gegaan. Die van Shadow liet nog op zich wachten want meneer had het voor elkaar gekregen om in 1 dag een mega bult op z'n kop te krijgen. 

 

De dierenarts vreesde voor iets ergs want zodra je de bult aanraakte ging hij groeien. En dat kon duiden op een kwaadaardige reactie van allergie cellen.  Dat was nieuws wat we eigenlijk niet wilde horen. We zouden toch niet nu al ons schatje op moeten geven. En dat terwijl hij nog niet eens op onze naam stond.  Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier zo erg van schrok, dat ik flink gehuild heb. Ze hebben van de bult wat cellen afgenomen om te onderzoeken en het was wachten op de uitslag. Zolang hij nog niet "gezond" was mocht hij niet geadopteerd worden.

De uiteindelijke uitslag was goed. Er waren geen afwijkingen gevonden en de bult was inmiddels weer geslonken en weg. Daarom konden we Shadow alsnog adopteren. En hem deel laten worden van onze familie. Iets wat maar goed is ook want hij en Spidey zijn onafscheidelijk en zo leuk samen. Ze stoeien veel en zijn soms heel lomp (vooral Shadow) maar ze zijn ook echt niet meer weg te denken uit ons gezin. Ook voor pleegkittens zijn ze hele goede ouders. Maar dat is een ander verhaal.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Balou
4 jaar geleden

Ik ben zo trots op jullie! Het zijn 2 prachtige vriendjes van me geworden.. en wat kunnen ze toch heerlijk spelen samen!

Laura
4 jaar geleden

Dankjewel. Ze zijn echte schatten ja.

Corrina
4 jaar geleden

wat lief leuke foto's ik ben dol op katten

Maak jouw eigen website met JouwWeb