Kerst 2020: Cadeautips 1 | cadeaus voor hem

Gepubliceerd op 31 oktober 2020 om 07:26

Omdat dit jaar alles anders is dan anders, is het belangrijk om op tijd aan de slag te gaan met het verkrijgen van je cadeaus.  Veel mensen, nog meer dan anders, zullen hun cadeaus dit jaar via internet bestellen. Mijn tip, doe dit zo vroeg mogelijk (liefst voor half november) dan weet je zeker dat je het op tijd in huis hebt. De post heeft het al een flink stuk drukker en dat zal rond de komende feestdagen alleen maar meer worden. In dit blog geef ik je alvast een idee voor leuke cadeaus voor hem

Cadeaus voor hem...

Om meteen maar met de moeilijkste categorie in huis te vallen. De cadeaus voor hem... Mannen zijn vaak lastig om te verrassen. Ze hebben te specifieke wensen of vinden het moeilijk om te bedenken wat ze willen hebben. Om nog maar te zwijgen over of ze uberhaupt aan cadeautjes denken ( Ik haal voor mijzelf ook altijd voor de zekerheid iets in huis...). Hieronder volgen mijn tips voor deze moeilijke beslissers. Owja, mijn vriend is een beetje een technieknerd dus de cadeautjes zijn misschien wat anders dan wat jouw partner leuk vindt...

 

Desktop knikkerbaan

Dit cadeautje kwam ik toevallig tegen. Het is een leuke uitdaging voor een volwassen man die van techniek houdt. En een iets grotere uitdaging voor kinderen. Deze baan zet je helemaal zelf in elkaar en daarna gaan de knikkers volautomatisch rond. De knikkerbaan is te verkrijgen in diverse levels en geeft een geruime tijd een leuke bezigheid. 

Deze leuke knikkerbaan kan je Hier kopen.

Gear ball

Dit is een variant op de alom bekende rubiks cube. Deze bal bestaat uit tandwielen die je op de juiste plek moet zien te krijgen. Zelf heb ik hem al even geprobeerd voordat ik hem inpakte en ik moet zeggen dat het nog niet zo makkelijk is. 
Ik heb het draaien nog niet zo door maar ik gok dat mijn vriend hem zo opgelost heeft. Het is een leuk cadeautje voor een bezige bij of iemand die zijn handen in beweging moet houden.

Je kan deze bal hier kopen.

Thee vissers

Ik moet eerlijk zijn. Dit cadeautje kan zowel voor hem als voor haar. Mijn moeder vond het namelijk ook zeer interessant toen ze het zag. En hoewel ik het eerder aan een vrouw zou geven gaat deze toch naar mijn vriend. Hij is namelijk soms een echte theeleut.

Deze leuke vissers zijn van siliconen en houden je theezakje voor je vast. Ze zijn gebaseerd op een oude legende maar ik vind ze verrassen vernieuwend en een echte aanrader.

Je kan ze hier kopen.

Happy Socks, Happy Feet

Zelf draag ik amper sokken maar mijn vriend heeft een bak vol. Al zijn sokken zijn zwart en hij neemt vaak niet eens de moeite ze uit te zoeken als ze uit de was komen.  Via HemdvoorHem gaat daar wat verandering in komen want ik ga er wat kleur in brengen. Dit pakketje van 4 sokken is te verkrijgen via hun website. Het komt een mooie geschenksdoos waardoor het al meteen een cadeautje is.

 

In de verpakking zitten 4 paar sokken die leuke vrolijke prints hebben. Op de site kan je ook echte kerstsokken vinden maar dat ga ik mijn vriend niet aan doen. Deze sokken zijn divers, vrolijk en zeer zeker een kleurrijk geheel. 

Je kan ze hier kopen.

Wat er verder bij ons onder de boom ligt voor hem...

Hieronder nog wat cadeautjes die ook onder onze boom liggen. Daarnaast heb ik nog wat algemene cadeaus die dus niet in dit rijtje staan maar die in een ander blog terug te vinden zijn.

Een deel van de producten in dit blog heb ik gekregen om te reviewen. Een andere deel heb ik zelf gekocht. 
De links van bol.com zijn affiliate links. Als je via deze links iets koopt, betaal jij niets extra's maar krijg ik een kleine commissie. Van die commissie kan ik mijn blog betalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.