Kerst 2020: Cadeautips 2 | Voor Haar

Gepubliceerd op 31 oktober 2020 om 09:36

Minstens zo wispelturig als mannen kunnen de vrouwen zijn. Mijn moeder kreeg jarenlang kaarsen of iets van thee voor kerst. Zo vaak zelfs dat ze op een gegeven moment zei dit niet meer te willen.  En juist dit jaar, vraagt ze om kaarsen...

Ach wij vrouwen zijn zo veranderlijk als het weer. 

Hieronder wat dingen die ik bijvoorbeeld op mijn verlanglijstje heb staan. En wat andere tips die ik tijdens het zoeken tegen kwam.

Verwenmoment

De feestdagen zijn voor veel vrouwen alles behalve ontspannen. Veel vrouwen hebben stress omdat ze alles goed willen laten verlopen en vooral aan het regelen zijn. Ik heb het nog niet nagevraagd maar ik denk dat mijn moeder vroeger vooral onze cadeautjes kocht, dat mijn moeder bedacht wat we gingen eten en dat mijn moeder alle boodschappen deed. Mijn vader hing alle lichtjes op en als gezin versierde wij de kerstboom. En nu met mij en mijn vriend ben ik diegene die besluit dat we gaan versieren, ik bedenk wat we aan andere cadeau geven en vaak houd ik de agenda rondom de feestdagen bij. Maar de kerstboom... die versieren we nog steeds samen.

Een vrouw heeft met deze dagen dus een hoop te doen en vergeet dan vaak aan zichzelf te denken.  De 2 onderstaande pakketjes zijn een echt verwenmoment voor de vrouw. Heerlijke geuren en niet te grote verpakkingen van de producten. Want als de verpakking te groot is staat die vaak alleen maar in de weg.

Deze 2 pakketjes kan je vinden bij Ventee.eu ze verzenden snel en hebben leuke kortingen.

Een warme wintermuts

Vrouwen kunnen soms echte koukleumen zijn. Ik ben dat zelf niet zo maar vind deze muts echt geweldig. Natuurlijk zijn er veel soorten mutsen en is er zo voor iedereen wel wat wils. Maar deze muts is echt wel een vrolijk item. 

Deze muts staat zeker op mijn lijstje. Hij is verkrijgbaar bij Mostcutest.nl. Een toffe webwinkel met hele leuke, vrolijke spullen. Ze hebben daar geregeld leuke aanbiedingen en kortingscodes dus houdt hun socials in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 

 

Een goed boek

Op deze donkere dagen is het heerlijk om met een kop warme chocolademelk onder een dekentje op de bank te kruipen. En dat plaatje is helemaal af als je er een goed boek bij kan lezen.

Op mijn lijstje staat zeker het I love happy cats boek maar er zijn nog andere boeken die zeker het lezen waard zijn. 

Hieronder wat ideetjes.

Een actievere ochtend

Een boek wat zeker een apart kopje verdient in deze lijst is het boek van Lienke de Jong. Dit boek is ideaal om je dagen actiever en gemotiveerder te beginnen. Dit boek heb ik zelf al in huis en ik zal er in een ander bericht meer aandacht aan schenken. Maar met de goede voornemens in het verschiet is dit zeker een boek waar je veel aan kan hebben. 

Creativiteit als hobby

Als de vrouw waar je een cadeautje voor zoekt creativiteit als hobby heeft dan is er online genoeg te vinden. Zo heb ik op mijn lijstje diverse soorten washi en stickers staan. En afhankelijk van welke hobby er beoefend wordt zijn er vast wel dingen te bedenken die iemand zou willen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een gaaf nieuw bullet journal net voor het nieuwe jaar. Mus creatief kwam met een tof Black Journal. Een zwart bullet journal waar vooral wit en metallic kleuren goed in naar voren komen. Zelf gebruik ik hem om mijn gezondheid bij te houden maar het is een heel gaaf boekje om je nieuwe jaar in te plannen. Tevens is er ook een speciale set met pennen te krijgen die het werken in dit boekje nog makkelijker maakt. 

Meer creatieve cadeautips kan je hier vinden.

Jouwbox kerstpakket

Een ander verwencadeau is de kersteditie van Jouwbox. Deze is vanaf 1 november te verkrijgen en is zeker een aanrader. Het is een box vol gezonde en verantwoorde producten die vaak ook nog heel lekker en fijn zijn. Wat er in de komende box zit mag ik pas vanaf 1 december delen maar hier kan je een kijkje nemen bij de box van vorig jaar.

De box koop je al vanaf €39,- en er zit voor €140,- aan producten in. Tevens is er voor de snelle beslissers nog een actie waardoor je een extra product krijgt. Ga(vanaf 1 november) snel naar Jouwbox.nl en claim jouw pakket.

Een deel van de producten in dit blog heb ik gekregen om te reviewen. Een andere deel heb ik zelf gekocht. 
De links van bol.com zijn affiliate links. Als je via deze links iets koopt, betaal jij niets extra's maar krijg ik een kleine commissie. Van die commissie kan ik mijn blog betalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb