Kerst 2020: Cadeautips 3 | cadeaus voor de creatieveling

Gepubliceerd op 31 oktober 2020 om 11:17

Zo'n creatieveling als ik ben was het natuurlijk nodig om hier een apart bericht voor te maken... Hieronder vind je een verzameling met leuke cadeaus voor de creatieveling in jouw omgeving. Of wie weet zie je wel iets leuks om zelf weer op je lijstje te zetten.

Sint stempels

Rond Sinterklaas hoop ik dat ik toch wel een cadeautje in mijn schoenen kan vinden. Met dit bijpassende pakje op mijn verlanglijstje moet dat zeker lukken toch?

Deze stempels zijn zo schattig! Jocelijne is heel goed in wat ze doet.

Washitape

Washitape is er in alle soorten en maten en je kan er ontzettend veel mee doen. Op mijn lijstje staat zeker deze vrolijke washitape van mostcutest. Het is een echter aanrader. De tape is gevuld met vrolijke kleurtjes en wat fruit. Die fleurt je dag toch helemaal op. Ze hebben bij mostcutest nog veel meer washitape dus het is zeker de moeite waard een kijkje te nemen op hun site.

Ook hele gave washitape hebben ze bij only happy things. Kijk maar eens op de afbeelding die je hiernaast ziet. Deze tapejes verkopen ze op hun site. Die met de katjes is mijn favoriet, maar stiekem vind ik ze allemaal wel heel erg gaaf.

 

Al deze tapes heb ik nog niet maar er staan er zeker van op mijn verlanglijstje. Daarom heb ik foto's van de sites van de ondernemers gehaald.

Black Journal

Plannen of je herinneringen bijhouden is echt iets wat tijdloos is. En het is ideaal om hier het nieuwe jaar mee te beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een gaaf nieuw bullet journal net voor het nieuwe jaar. Mus creatief kwam met een tof Black Journal. Een zwart bullet journal waar vooral wit en metallic kleuren goed in naar voren komen. Zelf gebruik ik hem om mijn gezondheid bij te houden, maar het is een heel gaaf boekje om je nieuwe jaar in te plannen. 

Tevens is er ook een speciale set met pennen en washitape te krijgen die het werken in dit boekje nog makkelijker maken. 

Popin cookin

In een eerder blog over Mostcutest schreef ik al over de leuke popin cookin setjes. Popin cookin is japans zelfmaak snoep waarmee je echte dingen na gaat maken. Denk aan sushi, ijs of taartjes (laat dit nu net mijn favorieten zijn...).

Het zijn eenvoudige setjes en op youtube zijn genoeg filmpjes te vinden die stap voor stap uitleggen hoe je de setjes moet maken. De uitleg is namelijk in het japans. 

Deze setjes zijn leuk voor volwassenen en kinderen en zijn ideaal om in een vakantie te maken. een leuke activiteit die tussendoor kan op druilerige dagen.

Creatieve advent

Er zijn deze dagen best wel wat creatieve advent kalenders op de markt. Je kan zelf een adventkalender maken door leuke boxjes van de Action te vullen maar je kan ook gaan voor een al gevulde kalender. Zelf heb ik vooraf gevulde kalenders in huis. o.a. de studio light kalender. Hier zitten allemaal clingstamps in die je uiteindelijk op kan bergen in het bakje bij nummer 25. (deze kalender is wel aan de dure kant).

Ook heb ik de kalender van Crafters companion. Deze heb ik via hobbiz.nl. Deze kalender bevat ieder dag een clearstamp en bijpassende stans. Hij is iets goedkoper dan mijn andere kalender en, naar mijn mening, veel leuker.

Een deel van de producten in dit blog heb ik gekregen om te reviewen. Een andere deel heb ik zelf gekocht.  Tevens staat een deel nog op mijn verlanglijstje.


De links van bol.com zijn affiliate links. Als je via deze links iets koopt, betaal jij niets extra's maar krijg ik een kleine commissie. Van die commissie kan ik mijn blog betalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.