Kerst 2020: Cadeautips 4 |Cadeaus voor hem 2

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 08:50

In mijn andere blog met cadeautips voor mannen gaf ik vooral tips voor een man die van nerdie dingen houdt.

Maar niet alle mannen zijn zo en er zijn ook mannen die van fashion/het bourgondische leven houden. Vandaag dat ik in dit blog tips geef op die twee gebieden.


Deze tips zijn gelinkt aan de site: Hemd voor hem

Dit artikel is dan ook een samenwerking. In ruil voor dit blog heb ik producten ontvangen.

Sokken maken de man

In het andere blog konden jullie al lezen dat ik mijn mannetje onder andere sokken geef. Deze sokken komen toevallig ook bij Hemd voor hem vandaan (wil je weten welke sokken hij krijgt dan moet je in mijn andere blog even op de link klikken).

In dit blog wil ik graag het nodige met het lekkere gecombineerd toelichten. Want wist jij dat ze bij Hemd voor hem ook combinatiepakken hebben? Zo hebben ze een pakket met sokken en wijn, maar ook sokken met bier of chocolade zijn er verkrijgbaar.

En voorde man die graag gezond doet hebben ze ook sokken met een waterfles. Voor ieder wat wils dus.

Shop nu voor jouw man snel op Hemdvoorhem.nl

Goede kleding is goud waard

Een goede, niet doorschijnenede blouse is goud waard. Bij Hemd voor hem hebben ze een heel assortiment met mooie (merk) overhemden. Deze overhemden zijn mooi van stof en goed van kwaliteit. ze zijn niet doorschijnend en zitten heerlijk. Ga je voor strak zwart, net wit of gedurft kleur? Alles is mogelijk. Neem vooral even een kijkje op de site van Hemdvoorhem.nl

Als je onderbroek maar goed zit

Een goede onderbroek is heel belangrijk. Deze valt niet voor niets binnen de categorie onderGOED... Bij hemd voor hem hebben ze vele leuke boxers van goede kwaliteit. En ook deze boxers zijn weer te combineren met lekkers. Al is het lekkerste ding natuurlijk je eigen mannetje als hij ze draagt. ;)

 

Een zeker aan te raden pakket is de dubbele B. Boxer met Bier. Dit is een mooie boxer van het merk Calvin Klein met 2 lekkere biertjes. 
Maar ook de combinatie van een boxer met parfum of boxer met sokken is zeker niet verkeerd. Kijk snel op de site van hemd voor hem om jouw cadeau te scoren.

Mijn persoonlijke favorieten

Natuurlijk heb ik zo ook mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je van een foute kersttrui met een paar sokken... De Kerstman is wel heel leuk. (maar de Pinguïn en Rudolf mogen er ook zijn)

Maar ook het pakket warme winter lijkt mij geweldig om te geven. Of als ik een man zou zijn, om te krijgen. En als laatste het pakket met 2 paar sokken en chocolade om zelf lekkere warme chocolademelk mee te maken.

 

Welk pakje kies jij?

Kijk voor al deze tips en meer snel op https://www.hemdvoorhem.nl/cadeaus-voor-hem

 

P.s. Mocht je nu echt niet kunnen kiezen? Dan is een cadeaubon altijd nog een optie. Dan kan die fashionable man zelf snuffelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb