Winactie: Winter in het kattencafe

Gepubliceerd op 22 december 2019 om 20:11

Op facebook was een winactie waarbij je door een foto van je kat een boek kon winnen. Natuurlijk deed ik mee met mijn gaapfoto van Shadow. En ik won!

Mijn prijs

Maarliefst 2 exemplaren van winter in het kattencafe werden bij mij bezorgd. En daarom besloot ik een winactie te maken voor het 2e boek. Want aan 1 heb ik genoeg.

Het boek ligt bij mij, nog onder mijn kerstboom, ingepakt op me te wachten. En staat voor januari op de leeslijst. Daarom kan ik niet zeggen hoe het is. Maar ik kan wel zeggen waar het over gaat en een kleine passage de revue laten passeren.

Waar gaat het boek over

Het boek is een aanrader voor kattenliefhebbers die houden van lieve, onroerende feelgoedverhalen.
Het verhaal speelt zich af in het kattencafé in Stourton-on-the-Hill. In dit café wonen o.a. Molly en haar kittens. Het is een echt kattenparadijs. Maar als de zus van de eigenaar met een gebroken hart aanklopt bij het café, staat de eigenaar erop dat ze bij hen blijft logeren, zolang ze maar wil. Maar de zus komt niet alleen. De katten zijn flink van de kaart door de komst van haar woest keffende hond, Beau. En dit is niet het enige wat tegenzit. Er staat heel veel te gebeuren en je vraagt je af of wonderen nog wel bestaan... maar..... Het komt goed.

Een voorstukje

Winnen...

Mocht jij iemand weten die dit boek leuk vindt om te krijgen? Laat dit dan in een reactie weten. Zet in die reactie wie je dit boek gunt en waarom. Je mag het ook aan jezelf gunnen. Want ook jezelf moet je zo nu en dan een cadeautje gunnen.

 

Uit de reacties loot ik op 31 december om 12 uur in de middag een winnaar.

 

Verzendkosten binnen Nederland neem ik op me. Maar het buitenland dan betaal ik tot de grens(dus het tarief van de kosten in Nederland. De rest betaal je dan zelf. Is het bijv 13.58 dan betaal ik 7.25 en de rest moet vooraf worden overgemaakt.

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy jansen
4 jaar geleden

Lijkt me een heel leuk boek voor een kattenliefhebber en iemand die graag leest. Helaas ben ik geen lezer. Maar ik ga op je insta iemand taggen die dat wel is.

Marinka
4 jaar geleden

Mijn moeder! Leest heel graag en heeft altijd katten gehad dus gun haar zo'n boek.

Wendy
4 jaar geleden

Ik zou het graag winnen voor mezelf. Heb ook de eerste drie uit de reeks van de Alfie serie. Vind dat geweldig zo'n boeken.

Renée Voorhorst
4 jaar geleden

Graag zou ik zelf het boek willen winnen. Mijn katten zijn mijn ziel. Helaas al 4 verloren, maar wat hebben ze me gesteund in moeilijke tijden. Momenteel 2 lieverds rondlopen die dankbaar zijn dat ze bij ons wonen. Elke zaterdag in het asiel de katten verzorgen is mijn moment. Boeken over katten kan ik geen genoeg van krijgen.

Geesje
4 jaar geleden

Ik gun het mezelf. Ik heb een heel zwaar jaar achter de rug met depressies en angsten die mijn leven beheersen. Hopelijk wordt 2020 een beter jaar

Esther van der klij
4 jaar geleden

Ik wil het boek graag zelf. In het nieuwe jaar heb ik gekozen om wat meer tijd voor mezelf te hebben en part time te gaan werken. Dan heb ik mooi tijd. Daarna kan het boek naar m’n zusje en moeder. Ook allemaal katten liefhebbers.

Alexandra
4 jaar geleden

Deze poezenmoeder wil graag winnen. Poezenruzie zorgde voor de verhuizing van poes Nina naar mijn zus waar ze kennis maakte met hond Josje en dat gaat beter dan het bij mij thuis ging. Mis mijn Nina. Het kattekopje Lizzy had haar teen uit de kom en die is afgelopen week geamputeerd. Dus aardig wat kattenprobleempjes overleefd. Ben wel toe aan een leuk kattenverhaal.

Daantje
4 jaar geleden

Leuke foto en wat een leuk boek! Ik zou het graag willen winnen, niet alleen voor mij maar ook voor wat vriendinnen. Dit is echt een boek dat je na het lezen door wil geven en gelukkig doen wij dat ook. En als iedereen het gelezen heeft kan het in mijn buiten bieb zodat het de wereld in kan naar nog meer leesgrage katten fans.

Angeline Krijnse
4 jaar geleden

Graag zou ik het boek winnen voor mij moeder-ze is net als ik gek op katten en dus ook op de mijne, helaas kan ze niet meer bij mij komen vanwege dat ze heel slecht ter bene is. Ze mist mijn drie poezen enorm, 1 HTKtje en twee Noren- de liefde voor katten heb ik van haar en zij op haar beurt weer van haar moede. MIjn moede heeft veel moeten meemaken de laatste tijd, veel operaties en daarom zou ik haar graag het boek schenken- ze zou het prachtig vinden- ik weet zeker dat ze alle narigheid even van zich af zet als ik haar dit boek kan schenken ( als ik het win) en zich lekker weg kan duiken in dit boek, even alle narigheid even kan vergeten. liefs van een kattenliefhbster en haar kattenliefhebbende moeder fjne kerstdagen

Ria Steenvoorden
4 jaar geleden

Ik weet genoeg kattenmutsen die dit willen winnen/lezen komt het bij een van ons terecht dat geven we het door om te lezen Kristel Buis, Hester Jonker, Marijke Neggers, Margo Siebel, Marloes van Leerdam Karin Pebesma.

michelle barendregt
4 jaar geleden

Wat lief van je om 1 van de boeken weg te geven. Mooie kerst gedachte.
Ik doe gewoon een gooi. Lekker voor mezelf.... Kan ik hem lezen met mijn 8 schooiers.

Sherry
4 jaar geleden

Wauw ik ben een kattenliefhebber. Graag maak ik er kans op. Het ziet eruit als een goede boek.
Na alle artsenbezoeken en revalidatie zou ik me er goed bij voelen om zo een boek te lezen.

Jouvence
4 jaar geleden

Als kattenmama van 5 lijkt me dit echt een ontzettend leuk boek! Ik wil dan ook graag een gokje wagen.

Renee Voorhorst
4 jaar geleden

Wie heeft er gewonnen?

Harmanna van Ellen
3 jaar geleden

Ik heb eerst boek heb ik al en zou het fijn vinden als ik deze mag ontvangen. Dan kan ik samen met mijn lieve kater Streepje dit boek ook lezen. Hij ligt dan gezellig bij mij en ik ontspan dan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb