A gift to wear + Winactie

Gepubliceerd op 11 februari 2020 om 12:44

Nog enkele dagen en dan is het Valentijnsdag. De dag dat vrouwen over heel de wereld cadeautjes verwachten van hun geliefde. We zeggen wel dat we niets willen maar stiekem willen we maar wat graag een klein presentje wat ons laat zien hoeveel onze mannen van ons houden. Stiekem droppen we al weken hints en die mannen lijken ze maar niet te willen oppakken. Dames, misschien is het tijd dat je hem dit artikel laat lezen. en mocht dat niet helpen... Dan heb ik nog een toffe winactie voor jullie.

Diamonds are a girls best friend

Maar het hoeven niet persee diamanten te zijn. Een mooi zilveren, gouden of rose gouden sieraad is ook altijd een goed idee. Het gaat natuurlijk om het gebaar maar vrouwen vinden het fijn als ze verwend worden. En bij Kaya sieraden kan je voor Valentijnsdag perfect shoppen.

Ruime keuze

Op de site van Kaya heb je een ruime keuze. Je kan shoppen voor een mooie ring, mooie oorbellen, een mooie armband of een mooie ketting. 
Tevens hebben ze een speciale Valentijnspagina waar je nu met een speciale valentijnskorting je aankoop kan doen. Om het voor jou makkelijker te maken om te zien welke sieraden bij deze korting horen hebben ze deze op een pagina gezet.

Vier de liefde

Bij Kaya draait Valentijnsdag niet alleen om lovebirds. Zij vinden het namelijk belangrijk dat je de liefde viert en dat kan liefde voor je partner zijn maar je mag hierbij ook denken aan ieder ander die je lief hebt. Je mag zelfs aan liefde voor jezelf denken.  Een prachtig sieraad voor je lieve moeder, een zilveren ketting voor je altijd behulpzame beste vriendin of e beste vriend, het kan allemaal. De sieraden worden mooi verpakt en snel geleverd. Hierdoor kan je ze nog daags voor valentijnsdag bestellen en op de dag zelf in huis hebben. (afhankelijk van de medewerking van de postbedrijven.)


Ik heb besloten jullie te helpen met kiezen door enkele van mijn favorieten op een rijtje te zetten. 

1. Loving couple

Deze prachtige ketting met door en door zilveren hanger drukt echte liefde uit. De hanger verveeld een liefdevol koppeltje in een innige omhelzing. 

Het is een prachtig symbolisch cadeau voor je geliefde of voor een net getrouwd stel. De ketting mag je er zelf bij uitzoeken waardoor je hem nog passender kan maken.

Deze hanger heb ik zelf ook ontvangen en hij is wonderschoon. Hij is niet te groot maar zeker ook niet te klein. 
De prijs is ook leuk, hij kost namelijk: € 23,99. Je kan hem hier aanschaffen.

2. Ketting met initialen

Deze variant is ideaal om ervoor te zorgen dat je jouw liefde of jullie vriendschap vereeuwigd. De ketting met initialen is er in meerdere varianten en kleuren. Zelf koos ik voor een zilveren ketting met daaraan de beginletter van mijn vriend zijn naam en een hartje.  Ik koos voor zilver omdat mijn verlovingsring witgoud is en hier een zilveren ketting hier qua kleur mooi bij past.

Maar andere varianten zijn ook mogelijk. De ketting die ik koos is er ook in goud en in rose gold. Hij is er in meerder formaten en met alle letters en wat extra tekens mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een vlindertje, een kruisje of een hoefijzer.

 

Ook zijn er andere kettingen met initialen te krijgen. Te denken valt dan aan een ketting met een ander soort hangertje als initiaal of een ketting met een gegraveerd initiaal.

De prijzen verschillen en de diverse opties zorgen ook dat de prijs veranderd. 
Ook op de hierboven genoemde kettingen geldt de valentijnskorting. Hierdoor zijn ze zeker de moeite waard.

3. Ring met geboortesteen

Je kan ook een mooie subtiele ring geven met daarin een geboortesteen verwerkt. Iedere maand heeft zijn eigen steen en deze zit dan in een mooie maar minimalistische ring. Want een ring hoeft niet altijd groot te zijn. juist door voor een minimalistische ring te gaan kan je de aandacht ook trekken. Zo'n ring is juist mooi door zijn eenvoud.

Kies zelf met materiaal van de ring en je hebt een perfect cadeau.

Ook voor mannen

Naast mijn top 3 voor vrouwen wil ik ook enkele producten voor mannen laten zien. Deze zijn ook naar wens te personaliseren dus kunnen goed passend zijn bij jouw vriend.

Allereerst wil ik je graag kennis laten maken met deze runder leren armband met initialen. Deze armband is subtiel en niet al te groot. Hij past daarom bij vrijwel iedere man. Je kan er de initialen van je kinderen op laten graveren maar ook jullie eigen initialen. 

De armband wordt ook verpakt in een mooi en stoer doosje zodat het meteen een goed cadeau is.

Ook kan je gaan voor een hanger met daarin een gepersonaliseerde boodschap gegraveerd. Wat wil jij zeggen wat nooit vergeten mag worden? upload een foto van de boodschap en het wordt op de hanger gezet. Het kan zelfs een mooie tekening zijn. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten.

Mijn keuze

Als mijn vriend iets niet kan is het het uitkiezen van een cadeau voor mij op basis van hints. Meestal kies ik voor hem wat hij aan mijn gaat geven. Zo ook dit keer. Al denk ik dat ik hem dit ook wel zelf had kunnen laten bedenken als ik hem de site had doorgegeven.

De hangers aan deze sieraden zijn subtiel en kunnen bij veel outfits gedragen worden. ze zijn ook goed samen te dragen en zijn daardoor het perfecte valentijnscadeau. Ze laten zien dat je niet het een voor het ander hoeft te vervangen maar dat je gerust stijlen mag combineren.

 

En ook na 9 jaar een relatie hebben ven ik vlij dat ik deze valentijnsdag weer met mijn vriendje en inmiddels al bijna 3 jaar verloofde door mag brengen. In een ander blog wil ik jullie graag laten zien wat ik voor hem als cadeau heb. Maar dat blog... Dat volgt nog.

 

Ook zal ik later deze maand nog een blog online zetten waarin ik jullie meer vertel over Kaya sieraden

 

Winactie

Mocht je nu jezelf of je geliefde zo'n mooi sieraad gunnen dan maak je via mijn blog en mijn instagram kans op een waardebon voor Kaya sieraden ter waarde van €25. 

Via mijn blog vraag ik jullie om hieronder een reactie achter te laten met daarbij benoemd wat jouw favoriet is van de webshop van Kaya sieraden. Ik heb maar enkele tips gegeven maar er is nog zoveel meer te vinden. Samen inspireren we elkaar.

Via instagram volgt de winactie snel. Uit alle deelnemers kies ik uiteindelijk 1 winnaar. De winnaar maak ik op 19 februari bekend.

Sommige foto's komen van de website van Kaya Sieraden. Dit omdat ik zelf de betreffende producten (op de 2 kettingen na) niet ontvangen heb. Ik heb ze genoemd omdat ze zeker ook interessant zijn om een kijkje bij de nemen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Cynthia
3 jaar geleden

Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik vind de hanger met lovely couple erg mooi, maar zou toch gaan voor de sleutelhanger als cadeau voor mijn man!

Robbin Van Dijk
3 jaar geleden

Handig dat je mij al hielp kiezen. De sleutelhanger is wel ook gaaf

Marjan de Koning
3 jaar geleden

Super mooie sieraden in een mooie verpakking! Mooi voor mijn dochters 7e verjaardag...

Wendy ( @smurfigeknutselfan)
3 jaar geleden

Wat hebben ze leuke sieraden, heb wat rondgescrold en mijn mooiste sieraad zijn de geboorteringen, zo mooi πŸ˜πŸ€”πŸ˜‰πŸ˜šπŸ’.
Maar denk als ik zou winnen, ik deze dan aan mijn dochter geef, zei is op 17 februari jarig. Ik weet zeker dat zei er iets leuks voor gaat uitzoeken en verrast zal zijn

Georgina Lifestyle
3 jaar geleden

Wat een prachtige sieraden. Ik vind sieraden altijd zo fijn om te krijgen of om cadeau te geven. Dat heeft iets speciaals.

Anita H.
3 jaar geleden

Ik kies voor deze mooie ketting voor een goede vriendin: https://www.kayasieraden.nl/nl/ketting-kolibrie.html

Mandy
3 jaar geleden

Aaah jammer! Te laat voor de winactie :( maar ik ga zeker een kijkje nemen! Ziet er heel goed uit