Brace yourself

Gepubliceerd op 4 maart 2019 om 15:18

Het is me de vorige keer niet gelukt een blog te schrijven met daarin een weekoverzicht. Vandaar dat jullie nu een blog hebben met de gebeurtenissen van de afgelopen 2 weken.

The moment...

Het belangrijkste van deze 2 weken was toch wel het ontvangen van mijn brace. Dit vond ik mega spannend en op de 1e dag dat ik hem droeg ook wel echt flink wennen. Inmiddels ben ik er al heel goed aan gewend en dat is maar goed ook. Afgelopen woensdag schoot mijn schouder bij het uit bed gaan, weer uit de kom dus ik moet hem nu ook wel om om door te kunnen. 

Het huis.

Op instagram en facebook zag ik vele kattenhuizen voorbij komen. Onze Shadow is weg van dozen dus toen ik bij de action was besloot ik dat ik een huisje mee zou nemen. Het in elkaar zetten werd al bemoeilijkt doordat shadow er heel de tijd in wilde. En nu zitten hij en/of spidey er geregeld in. Jup ook samen.

1e weekend

Het 1e weekend van deze 2 weken was zonnig warm en goedgevuld.  Gelukkig konden jullie dw individuele verslagen over dit weekend al lezen. Namelijk die over de knotsgekke kaarten en scrap dagen en die over mijn wandeling in Den Bosh. Ik heb dat weekend op zondag ook nog gewandeld en lekker in de tuin geknutseld.  Sowieso maakte ik die week veel nieuwe dingen (zie hieronder een selectie.)

Knutselen

Ook in de 2e week was ik volop bezig met knutselen.  Zoals jullie op mijn instagram al konden zien maakte ik een leuk round robin boekje, moest ik strijden voor m'n veertjes en maakte ik een begin met de paasknutsels. Meer zullen snel volgen want ik ga een heuse paas diy pagina aanmaken.

Carnaval

Hier in Brabant is het feestgedruis weer losgebarsten. We verkleden ons en staan 4 tot 6 dagen te hossen. We drinken bier, vechten tegen katers en genieten van de carnavalsoptochten. Zelf doe ik niet echt mee met carnaval, maar heb ik zondag wel naar de optocht in Nuenen gekeken . Mijn ouders maken dan muziek en ik ga met m'n oma, oom en ta5nte en neef en nicht kijken. Dit keer was het nat maar gedurende de optocht werden de druppels minder. 

Het was weer leuk om te zien, vooral.omdat mijn 2 achterneefjes erbij waren. De een genoot van het snoep dat gestrooid werd en de andere van de muziek.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

melanie hoogvliet
4 jaar geleden

Hey , vervelend he als je schouder uit de kom gaat ! Ik hoop dat de brace helpt . Ik zelf heb hms en hele tijd met duim brace gelopen . Nu hebben ze toch besloten het met een operatie te proberen vast te gaan zette dit gaat 19 maart gebeuren heel spannend .

En wat heb je een mooie kat .

Maak jouw eigen website met JouwWeb