Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

Natuur in beeld

De afgelopen week is de natuur bedekt geraakt onder een witte laag. Dit levert ongemak op voor wie de weg op moet, maar ook veel plezier op kindergezichten. 

Lees meer »

1000 vragen [3]

Dit blog is alweer in zijn 3e week beland. Vandaag behandel ik vraag 41 tot en met 60.  Over verjaardagen, dieren en mijn gewoontes en mijn droom trouwjurk.

Lees meer »

Memory box

Het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. Het zijn dus al weer enkele weken waarin we herinneringen hebben kunnen maken. Speciaal voor deze herinneringen heb ik deze memory box gemaakt. Nu kan ik mooie momenten die ik wil blijven herinneren op een kaartje schrijven en erin doen. 

Lees meer »

Alles kan een mens gelukkig maken [1]

Mensen leven graag in het nu. Want als je nu leeft heb je geen last van je vervelden verleden. En maak je je geen zorgen voer de toekomst. Maar leeft je niet altijd in het nu?Sluit je ogen en denk aan je toekomst. Waar ben je en wanneer doe je dit? Juist, nu. Je leeft dus altijd in het nu of je vooruit of achteruit kijkt. Mensen denken dat in het nu leven ontspanning geeft. Dat het je stil doet staan bij dingen om je heen. Maar uit onderzoek is gebleken dat het veel gelukkiger en gezonder is om juist te denken aan je toekomst. Want daar wil je heen.

Lees meer »

Verjaardagsweek

Het is zondag 20 januari en er is weer een week voorbij. Een week waarin ik bagger geslapen heb door pijn in mijn schouder, jarig was en enkele DIY's in het voren heb gemaakt.  Mag ik jullie weer meenemen op mijn reis door deze week? 

Lees meer »

Washi stickers

Ik heb heel veel washi. Zeg maar gerust dat ik een kleine washi verslaving heb. Echter doe ik er te weinig mee. Zeker als je bedenkt wat alle mogelijkheden zijn die je ermee hebt. 

Lees meer »

1000 vragen [2]

Het is weer donderdag en dat betekend dat ik weer verder ga met de 1000 vragen reeks. Dit keer vraag 21 tot en met 40.  Waarin het gaat over shoppen, verslaving en guilty pleasures. En natuurlijk over nog veel meer. Lees je mee?

Lees meer »

1. Versneld afstuderen

Mijn studieloopbaan is er een met flinke omwegen en dalen. Ik begon  in een havo/vwo brugklas. Het lukte, maar ik moest hard werken. Daarom werd het havo. Hier haalde ik in 2009 mijn diploma om door te stromen naar het hbo. Nu denk je misschien. Onderwijsassistent is toch mbo, na havo is dat toch makkelijk. Geen wonder dat ze versneld is afgestudeerd. Maar waar ik vandaan kwam, en de weg die ik moest bewandelen, zorgden ervoor dat dit alles behalve makkelijk was.

Lees meer »

Banner maken

Eind deze week (19 januari) ben ik jarig. 10 dagen later is mijn vriend jarig. Dit betekend dat we vlaggetjes in huis moeten halen en het huis moeten versieren. Ook bestaat mijn webzine dit jaar 1 jaar en daarvoor heb ik een feestelijke DIY geschreven. Hieronder leg ik je stap voor stap uit hoe je leuke vlaggetjes/banners maakt.

Lees meer »

Review: The Bro Code

"Waarom ligt de Bro code op jouw nachtkastje?" Vraagt mijn vriend met een verbaasde blik. Ik snap het wel. Dit is een boek voor jongens, het is van hem(gekregen met Valentijnsdag) en het lag niet voor t oprapen.

Lees meer »

Boeken, bloggen en veel meer

Een nieuwe week is voorbij. De eerste volle week van mijn blog. Een week waarin ik al ruim 200 bezoekers op mijn blog heb gehad die per bezoeker ongeveer 3 pagina's bekeken. Zeker geen slecht begin. 

Lees meer »

Review: Elke dag een vraag/dagboek voor 5 jaar

Elke dag, voor 5 jaar, vul je op dezelfde datum dezelfde vraag in. Één bladzijde per vraag en dus ook maar één bladzijde per jaar. Op deze manier heb je na vijf jaar een mooi naslagwerk met hoe je door de jaren heen dacht over diverse onderwerpen. Hoe je mening of insteek misschien veranderd is en hoe je zelf dus veranderd bent. 

Lees meer »

Van restpapier naar hartjes of andere figuurtjes

Op mijn kamer heb ik een grote bak staan met restpapier. Dit zijn stukken die ik over heb na het maken van iets maar ook oud cadeaupapier. Tevens heb ik een bak voor tijdschriften en een voor behangpapier. Eens in de zoveel tijd moet ik die bak uitspitten want anders dan loopt hij over. Hieronder geef ik je een idee wat je met restpapier kan doen.

Lees meer »

Hij/zij doet het erom.

Dit gedicht is geschreven na 3 zware dagen. Ik had geholpen bij paper passion en dat was geweldig, maar had me gesloopt. Daarna kreeg ik (doordat ik overprikkeld was) ruzie met mn vriend. Toen schreef ik deze 2 gedichten. Ze horen bij elkaar en vertellen autisme vanuit een relatie.

Lees meer »

Verjaardagspost.

Jullie hebben inmiddels al wel gelezen dat ik van post houd. Vorig jaar heb ik op mijn verjaardag 49 kaarten lieve cadeautjes gekregen allemaal heerlijk via de  post. Dit jaar wil ik proberen om dat te overtreffen.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb