Jouwbox 10

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 19:54

Jullie hebben er een tijdje op moeten wachten maar hij is er dan toch. Mijn review over jouwbox editie 10.

Door ziekte en overprikkeling rondom corona heeft het iets langer geduurt. Maar ik wil jullie toch graag op de hoogte brengen van wat ik van deze box vind. Er zitten zeker een paar favorieten in. Lezen jullie mee?

Verzorging

De tandenpasta van Oolaboo is er geen voor op mijn favorieten lijstje. De smaak vind ik niet fijnnen daarom is hij naar mn vriend gegaan. Die is er gelukkig blij mee. Deze tandpasta kwam wel in een heel leuk zakje met lieve spreuk. Die houd ik natuurlijk zelf. ;)

De Piroche emulsion oil is echt by far nummer 1 als het op favorieten aan komt in deze box. De geur van dit smeersels is heerlijk. Het smeert fijn en zacht en je kan er heerlijk mee masseren.  Mijn flesje is dan ook al ver leeg. Dit is zeer zeker een aanrader.

De handcreme met sheabutter van seacret staat ook wel in mijn top 3. Hij ruikt heerlijk en in deze tijd van handen wassen kan ik het ook wel gebruiken om mijn handen hier goed mee te verzorgen.  Hij zorgt ervoor dat ze heerlijk zacht worden en ze ruiken echt lekker na gebruik

Deze african black soap is gemaakt met een mix van de as van lokale planten, cacao, peulenschil en palmboombladeren. Ook zit er vitamine  A en E in. Ik heb wel het idee dat hij wat uitdroogt. Daardoor vind ik deze zeep wat minder fijn. Hij is ook zacht van structuur en dus heel anders dan de harde zeepbrokken die ik normaal gebruik.

 

 

Deze mudmasky leave me on mask is fijner dan de maskers die ik eerder van dit merk geprobeerd heb. De geur is aangenaam en het gebruik is eenvoudig. Zoals de verpakking al zegt. Gebruiken en erop laten. 

 

De shampoo bar van bee honest  is de 1e shampoo bar die ik heb. Het is in het begin even wennen maar werkt best fijn. Wel maakt deze variant mijn haar wat droog. Wel ruikt hij echt heerlijk 

De zilver deo  van erica is ook een product uit mijn top 3. Ik heb hier al een andere variant van en vind deze echt heel fijn. Een niet te sterke maar frisse geur. Deze deodorant is een roller dus het is even wennen als je spuitbussen gewend bent. Ook blijft hij iets langer nat. Maar dat maakt mij persoonlijk niet heel veel uit

Voeding

De cacao poeder van Mattisson is heerlijk om in deze koudere dagen te gebruiken voor een lekkere chocolademelk. Hij is biologisch en ook nog eens heel gezond. Zelf vind ik het ook lekker om deze bijvoorbeeld een beetje door de yoghurt te doen. Dan heb je opeens een hele andere chocoladevla. 

 

Ik begin steeds meer thee te drinken maar heb nog wel moeite met diverse smaakjes.  De gemberthee van I Do is nog niet mijn smaakprofiel binnen gedrongen. Gember heeft van zichzelf een aparte smaak en dat maakt het wat lastiger.  Mijn vriend geniet hier wel van. Fijn dat ik altijd dingen kan delen met hem 

Om eerlijk te zijn heb ik de Okinawa mineralen nog niet geprobeert. Het klinkt heel exotisch en schijnt echt heel goed voor je te zijn. Deze mineralen bevatten oma. Magnesium en calcium. Ze zijn zeer snel opneembaar door het lichaam en ondersteunen je cellen dus snel. Misschien moet ik er toch een keer aan beginnen. 

Deze jouwbox editie 10 was vooral qua geuren een heerlijke verrassing.  

Wil jij nu ook zo'n lekker pakket bestellen? Ga dan snel naar www.jouwbox.nl

Dan kan ook jij genieten van wat verwennerij voor jezelf

 

BELANGRIJKE INFORMATIE

Losse box
Aantal producten: 11
Winkelwaarde: €160
Verkrijgbaar voor €49,95

Member box
Aantal producten 11
Winkelwaarde: €160
Verkrijgbaar voor €39,95

Je ziet dat een member box €10 goedkoper is tov een losse box (op elke moment opzegbaar)

De box is op het moment van schrijven al voor 85% verkocht, dus als je hem nog wil moet je snel zijn.

Dit was mijn review van Jouwbox editie 9. Wil je meer van dit soort blogs lezen dan kan je op onderstaande links klikken.

Jouwbox editie 4: Een verwenpakket in een box

Jouwbox editie 5

Jouwbox editie 6

Jouwbox editie 7: Kerstpakket via Jouwbox

Jouwbox editie 8: Me-time met Jouwbox editie 8

Jouwbox editie 9: Een zomerse darmvriendelijke box

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb