Terugblik: januari

Gepubliceerd op 2 februari 2020 om 17:16

De eerste maand van het jaar zit er alweer op. Tijd dus voor een terugblik, al zou ik zelf deze maand het liefst zo snel mogelijk vergeten. Helaas heb ik in de 2e week van januari aan moeten geven dat ik zowel mentaal als fysiek uitgeput was. Ik stond op het punt om in te storten (gedicht twijfel) en na wat gesprekken begon ik met medicatie.

Hierdoor vierde ik mijn verjaardag een beetje in mineur. De cadeaus waren leuk en het was fijn dat er mensen kwamen maar helaas ontbrak het me volkomen aan energie en kon ik niet echt genieten. Alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik in de week na mijn verjaardag op de HIC opgenomen werd.

Op het moment van schrijven is het onduidelijk wanneer ik naar huis ga en hoe we dan verder gaan. Wel heb ik  vanaf half januari een mooie muurversiering in huis hangen van deJouwe, waarover ik jullie in een ander bericht meer zal vertellen. 

Van mijn wishlist kreeg ik de 2 boeken en de stansen van jocelijne staan nog in bestelling.   Over januari heb ik verder niet heel veel te melden. Mede doordat ik te weinig energie heb om iets te ondernemen, waardoor de maand wat eentonig is geworden.

Wel opende ik een nieuw blog waar ik de wat negatievere gedichten deel. Op die manier kan ik dit blog wat opbeurender houden.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Tine
3 jaar geleden

Verzorg je goed! Hopelijk helpt het schrijven van de gedichten je wat...

An Van Assche
3 jaar geleden

Ik hoop dat je je snel beter voelt. Vezrorg je en rust goed uit.