Hope

Gepubliceerd op 15 juni 2020 om 09:55

Mijn naam is Hope ik ben met 6 weken op straat gevonden en in een gastgezin gekomen. Ik vond in het begin alles heel erg spannend, zelfs de andere katten en kittens in huis.

De eerste dagen zat ik dan ook nog in een apart gedeelte van het huis waar soms de andere kitten bij me konden komen maar waar ik ook genoeg rust had. Al snel merkte ik dat die andere kittens dus vooral niet eng maar juist heel leuk waren. Ik kwam uit mijn schulp en nu kan ik niet meer zonder andere katten om me heen.

Ik vind het heerlijk om lekker te stoeien en ravotten en daarom wil mijn pleegmoeder ook dat ik naar een huisje ga waar al een andere kat is. Anders kan het zijn dat ik met mensen wil gaan stoeien en dat is iets wat niet gewenst is.

 

Ik ben een echte sfeermaker en klimmer. Daarnaast ben ik ook echt een charmeur. Ik betover je met mijn mooie en schattige uitstraling en goede humeur. Maar hoe snel jij ook van mij houdt, ik heb iets meer tijd nodig. Mensen zijn nog altijd een beetje spannend. Laat ik je eenmaal toe in mijn cirkeltje dan kan ik heerlijk spinnend genieten van alle aanrakingen en ren ik niet meer zo snel voor je weg. Ik kan zelfs op mijn rug rollen en je mijn buik laten aaien. Knap he!

 

Ik zoek dus een huisje waar ik gezellig bij (een) andere kat(ten) en/of kitten(s) kom wonen. Ik zorg voor leven in huis en ben een uitbundige speler. Ben jij een goede match? Dan mag je gerust een keertje kennis komen maken.

 

Liefs Hope

Hope mag met Donna en Dolfje blijven en gaat Rey heten. 

Reactie plaatsen

Reacties

rachel
4 jaar geleden

oh als ik dit zo zie ga ik weer twijfelen he haha wat een leukerd!
https://lafamiliab.nl

VerKlaproos
4 jaar geleden

Wat n schatje!! 😍 zou bijna weer n kitten nemen als ik dit zo lees. Maar mijn kat gaat helaas niet zo goed samen met andere kattevriendjes.

Maak jouw eigen website met JouwWeb