Daantje

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 21:11

Hallo.

Ik ben Daantje. Ik kwam als bang kitten van 8 weken bij mijn gastgezin en moest daar eerst leren dat mensen helemaal zo eng niet zijn. Dit ging met kleine stapjes van aaien in een kooi en wennen aan handen naar langzaam aan de eerste stapjes in de afgezette woonkamer.

 

Inmiddels loop ik al rond door de hele woonkamer maar schiet ik wel nog weg als je op me afkomt. Ik durf al wel te spelen en mij te vertonen. Als je heel langzaam en rustig op mij afkomt mag je me soms al aaien.

 

Wel blijf ik een verlegen meisje en trek ik liever met katten op dan met mensen. Een huis met kinderen is voor mij dan ook een no-go omdat die vaak druk zijn en onverwachte bewegingen maken. Een sociale kat in huis is echt mijn voorkeur en bijna een vereiste. Ik kan nog veel leren en loop graag achter andere katten aan.

 

Spelen doe ik wel maar het liefst met soortgenoten. Met speeltjes of mensen heb ik dit nog niet gedaan. Een foto van mij nemen was wat lastiger voor mijn gastgezin omdat ik nog snel schrik. Maar ze zijn toch blij met de plaatjes die ze hebben. Is ook niet moeilijk met zo'n knap kitten.

 

Ik moet nog iets meer wennen voor ik naar een nieuw huisje mag. Maar je mag wel al een keer komen kijken. Of ik mij laat zien als je er bent is ten tweede. Zodra het tijd is voor adoptie is het fijn als ik bij jouw thuis in een aparte kamer mag wennen aan je en je echt de tijd voor mij neemt.

 

Veel liefs,
Een verlegen Daantje

 

Daantje is gereserveerd en gaat na sterilisatie naar een gezin waar ze een kattenzus krijgt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb