Jip

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 21:16

Heej Hallo!

Mijn naam is Jip, maar ik word ook wel Jippie genoemd. Ik ben een vrolijke spring in het veld die van geen stoppen weet. Vaak kan ik niet kiezen tussen speeltjes en ga ik helemaal los. Ik heb energie voor 3 maar weet inmiddels ook dat ik soms moet gaan slapen om weer wat bij te tanken.

 

Ik ben lekker sociaal en kom graag naar je toe. Maar als ik speel moet je me laten spelen want dan heb ik geen tijd voor je.

Omdat ik zo druk en speels ben heb ik een kattenmaatje nodig om mee te kunnen stoeien en ravotten. In het gastgezin waar ik nu zit is dat Hummer maar ik kan met andere katten ook heel goed samen.

 

Ze noemen me hier ook wel liefkozen perforator. Alles wat ik tegenkom van papier, daar zet ik gaatjes in. Ik ben een doerak tot en met en houd ervan om van hot naar her te rennen.

 

Jagen kan ik als geen ander en daar geniet ik dan ook met volle teugen van. Omdat ik zoveel energie heb zou ik het fijn vinden als je veel met me speelt. Ook heb ik een goede krabpaal nodig waar ik fijn in kan klimmen en springen. En natuurlijk mijn nagels kan krabben.

 

Ik herstel nu nog van een ontstoken oogje maar als dat goed genezen is mag ik weg. Je mag nu al wel kennis met me komen maken.

Jip gaat samen met Hummer naar een nieuw huisje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb