Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

10 dingen die jij als katteneigenaar herkent

Katten zijn geweldig: dat weet iedereen. Ze zijn schattif en geliefd over de hele wereld. En of je nu een lapjeskat hebt, een blauwe Rus of een Europese kort haar... er zijn dingen die iedere katteneigenaar herkent. Hoeveel van deze dingen doen bij jou een belletje rinkelen?

Lees meer »

what's cat?! Katten weetjes

Katten zijn eigenaardige dieren. Ze hebben een eigen wil en veranderen nog weleens in gedrag. Dat is ook voor een groot deel wat katten zo leuk maakt. Hieronder deel ik nog wat kattenweetjes met jullie.

Lees meer »

Kawaiidroom bij mostcutest.nl

2 jaar terug zag ik ze voor het eerst op Kreadoe (wat helaas dit jaar niet doorgaat). Een standje vol met schattige knuffeltje, stationairy, squishies en meer kawaii spul. Een standje om vrolijk van te worden, al wist ik niet meteen wat ze op Kreadoe deden.

Lees meer »

Bankhanger aan de wandel

Pas op! Dit is een eerlijk artikel waarin ik dingen vertel die als schokkend kunnen worden ervaren. Dit artikel had net zo goed bij het tabblad autisme kunnen staan omdat het daar ook veel mee te maken heeft. Toch zet ik het hier omdat ik vind dat het hier beter bij hoort.

Lees meer »

De Fit Methode: Week 1 en 2

Ik ben nu 2 weken bezig met afvallen/gezonder worden en De Fit Methode. In die 2 weken ben ik  2,6 kg afgevallen. Graag vertel ik jullie over de eerste 2 weken. De veranderingen die ik tot nu toe doorgevoerd heb zijn: Minder/niet snoepen en meer bewegen. 

Lees meer »

Hope

Mijn naam is Hope ik ben met 6 weken op straat gevonden en in een gastgezin gekomen. Ik vond in het begin alles heel erg spannend, zelfs de andere katten en kittens in huis.

Lees meer »

Mijn 5 favoriete recepten van fit.nl

Ik ben een moeilijke eter. Dat betekend voor mij dat ik niet veel lust, en dus vaak hetzelfde eet.  Omdat het goed is om af en toe te wisselen heb ik uit diverse receptenboeken vaak 1 of 2 recepten die ik met wat aanpassen goed kan eten. Deze heb ik in de jaren verzameld en pak ik er af en toe bij. De Fit Methode heeft ook recepten die je kan gebruiken en voor jullie, en natuurlijk ook voor mijzelf, ben ik op de site opzoek gegaan naar de recepten die ik wel lekker vind. 

Lees meer »

Shadow Schrijft [4]

Daar is dan alweer het 4e deel van mijn rubriek. Inmiddels heb ik ook mijn eigen site maar dan in het Engels. Geen zorgen. De verhaaltjes zijn hetzelfde als hier maar gewoon in een andere taal.

Lees meer »

Donna

Donna, wat een moppie is het toch. Ze is iets kleiner dan haar broer(Dolfje) maar doet zeker niet voor hem onder. Ze is ontdekkend en kan goed spelen, maar schrikt soms nog wel.

Lees meer »

Dolfje

Ondeugend en zeer knuffelig. Dat is Dolfje. Dit mannetje kwam met 4 weken samen met zijn zusje Donna bij ons binnen en we werden op slag verliefd. Zo ondeugend als hij uit zijn ogen kijkt, kan hij ook echt zijn.

Lees meer »

De Fit Methode

Zoals jullie weten ben ik niet de meest slanke en fitte persoon. Ik ben al menig dieet aangegaan in een poging om fitter en slanker te worden. Helaas hebben ze vaak hetzelfde minpunt. Ze zijn gericht op gewone mensen en niet op, net als mij, moeilijke eters.

Lees meer »

Creatief met Moedershobbyshop

Laatst volgde ik voor het eerst een liveworkshop via facebook. In deze tijden van lockdown zoeken we namelijk gewoon naar hoe we onze hobby op een andere manier kunnen uitoefenen. De live workshop die ik volgde was van Moedershobbyshop.

Lees meer »

Wishlist [10] juni

Vorige maand ben ik vergeten een Wishlist te maken. Er was ook niet veel te wensen wat ik niet in april al gewenst had. Deze maand ga ik toch weer proberen 3 dingen op een rijtje te zetten die ik leuk zou vinden om te krijgen.

Lees meer »

Jouwbox editie 9: Een zomerse darmvriendelijke box

De 9e editie van Jouwbox is er een in samenwerking met Ralph Moorman (Ir levensmiddelentechnologie en gezondheidscoach) en Nienke Gottenbos (De Groene Vrouw en auteur van o.a. De Poepdokter). Deze box is zomers en goed voor de darmen. En omdat ik zelf geregeld last heb van mijn darmen (Prikkelbare darm syndroom). Is dit zeker een box die mij goed moet doen.

Lees meer »

Efteling in Coronatijd [1]

Mensen die mij kennen weten dat ik weg ben van de Efteling. Het was voor mij dan ook een domper dat we niet meer naar die mooie sprookjesachtige park toe konden door de coronacrisis. Sinds 20 mei is het park nu weer open al gaat het er wel anders aan toe dan voorheen.

Lees meer »

Shadow Schrijft [3]

Het vrouwtje is raar bezig. En daarom ben ik haar vanaf de krabpaal aan gaan staren. Ze heeft onze kattenbakken naar buiten gedaan en er staat nu een bak met plastic snippers. We hebben beide geen zin om hier op te gaan. Maar aan het einde van de dag doe ik het toch. Natuurlijk wel op het moment dat ze niet in de kamer is. Op die manier weet ze niet dat ik het was.

Lees meer »