Shadow Schrijft [3]

Gepubliceerd op 29 mei 2020 om 09:53

Tijd om wat verhalen uit mijn kattenleven met jullie te delen. Ik maak namelijk van alles mee en heb daar ook een mening over. Van het vrouwtje mocht ik die mening en gebeurtenissen op haar site delen.

Hieronder lees je enkele van mijn avonturen en streken van de afgelopen 2 weken in dagboek vorm. Veel leesplezier.

20 mei 2020

Het vrouwtje is raar bezig. En daarom ben ik haar vanaf de krabpaal aan gaan staren. Ze heeft onze kattenbakken naar buiten gedaan en er staat nu een bak met plastic snippers. We hebben beide geen zin om hier op te gaan. Maar aan het einde van de dag doe ik het toch. Natuurlijk wel op het moment dat ze niet in de kamer is. Op die manier weet ze niet dat ik het was.

Als ze de kamer weer in komt moppert ze een beetje. Want ze wilde blijkbaar wel weten wie van ons dit gedaan had. 

Ze heeft de snippers en de bak onder de kraan uitgespoeld en onze eigen bakken weer binnen gehaald. De bak met snippers heeft ze buiten neer gezet... Morgen weer een dag zei ze.

Ook is ze druk bezig geweest in de kamer. Ze heeft die ene kooi weer neergezet. Die zet ze altijd neer als er kleintjes komen. Ik ben benieuwd wat ze nu weer in huis haalt. De kooi heb ik in ieder geval al goedgekeurd.

21 mei 2020

Vandaag was het vrouwtje extreem actief en vrolijk. Ze is denk ik zo blij omdat ze die kleintjes is gaan halen.

Natuurlijk moest ik weer even laten zien dat dit mijn huis is. Spidey ging de kleintjes meteen wassen maar ik vond dat nog een stap te ver. Ik heb eerst naar ze lopen blazen.

De kleintjes zitten nu in die kooi en ik probeer hun eten te stelen. Dit is veel lekkerder dan mijn eten of het eten van Spidey. Het vrouwtje is het hier niet mee eens en werd dus boos op me. Ik kan er toch ook niets aan doen dat ik zo van eten houd. Hopelijk mag ik snel de restjes opeten.

23 mei 2020

Vanmorgen werd het mannetje boos op me. Ik had geen zin om op de kattenbak te gaan dus ging ik maar in de kattenzetel die ertegenover staat... Daar was het mannetje niet blij mee. Hij werd boos en omdat ik daar zo van schrok plaste ik mijzelf helemaal onder. Toen heeft hij me me onder de douch genomen want ik stonk een uur in de wind. 

Het vrouwtje moest daardoor wakker worden om mijn troep op te ruimen. Niet heel handig natuurlijk. Die was ook niet blij.

In de middag kwam er visite. Die had een heel lekker ruikende jas waar ik graag mee knuffelde. Helaas had ze hem aan een stoel hangen dus moest ik hem eerst naar beneden halen. Dit vond ze niet zo fijn en toen hing ze die jas dus op de gang... 
Ik kan vandaag niet echt iets goed doen denk ik.

Vrijdag 29 mei 2020

Vandaag mochten de kleintjes rondlopen door de woonkamer. Ik zocht het maar hoger op want daar kunnen ze nog niet komen. Zo kon ik mooi van een afstandje toekijken hoe zij aan het ontdekken waren.

Dat geluid bij de deur ging weer en mijn vrouwtje stond op en liep weg. Ik mocht niet mee kijken maar ze kwam terug met een doos. Een doos dames en heren! Dat is genieten. 

Ze begon spullen uit de doos te halen en het rook heerlijk. Daarna maakte ze een hele berg met brokjes op het kleed en begon ze er door een apparaat naar te kijken. Ze zei dat ze foto's aan het nemen was. 

Doordat het vrouwtje hier blogt krijgt ze weleens dingen. Zo kregen we ook dit voer van Schesir. Zo fijn!

De kleintjes moesten natuurlijk weer de show stelen. Maar dat ben ik inmiddels gewend. Ik was wel jaloers hoor. Zij mochten gewoon lopen door die grote berg met brokjes. Zo gaaf! Maar ik moet wel toegeven. Ze staan mooi op de foto's.

Zo dat was mijn schrijven weer. Over 2 weken lezen jullie weer nieuwe avonturen. Vinden jullie de foto's van de kleintjes ook zo leuk?

Reactie plaatsen

Reacties

Lizzie
4 jaar geleden

O h wat n dotjes zeg. En zo grappig hoe je dit vanuit n poezenkind schrijft. Schattig!

Georgina Lifestyle
4 jaar geleden

Wat ontzettend leuk geschreven! Veel plezier en geluk toegewenst met de poezen!

Caroline
4 jaar geleden

Wat een leukerds zijn het toch hè? Wij hadden vroeger ook 2 eigenwijze katten. Zo leuk om ze om je heen te hebben.

SANDRA
4 jaar geleden

Doet me denken aan vroeger, toen ik ook een kat had. Leuk om te lezen!

Tessa
4 jaar geleden

Wat leuk om dit zo te lezen, wat er omgaat in het hoofd van een kat.

Cortina
4 jaar geleden

Shadow mooie naam
Een van onze eerste poezen was ook shadow

Cynthia | Cynspirerend.nl
4 jaar geleden

Oh wat leuk om vanuit de katten te lezen! Ik heb zoiets ook bijgehouden vanuit mijn dochtertje toen ze een baby was. Vanuit haar ogen babyblogjes geschreven. Ze staan nog steeds op mijn blog.

Stefaan De Winter
4 jaar geleden

Ik smelt helemaal weg bij de cute factor van deze blog! hoe leuk geschreven! <3

Janet
4 jaar geleden

Haha heel leuk om vanuit dit perspectief te schrijven. Die foto's zijn echt te leuk, wat een schatjes zeg.

Felice Veenman
4 jaar geleden

haha leuk vertelt, wat zijn katten toch heerlijke eigenwijze beesten

Maak jouw eigen website met JouwWeb