Shadow Schrijft [4]

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 21:17

Daar is dan alweer het 4e deel van mijn rubriek. Inmiddels heb ik ook mijn eigen site maar dan in het Engels. Geen zorgen. De verhaaltjes zijn hetzelfde als hier maar gewoon in een andere taal.

Ik heb deze 2 weken weer vanalles meegemaakt. En ik heb er een nieuw maatje bij.

Veel leesplezier, pootje van Shadow.

30 mei 2020

Vandaag zaten het mannetje en vrouwtje buiten te eten aan het einde van de dag. Ze hadden de deur open en een hekje ervoor. Maar daar laat ik mij niet door stoppen... Met gemak liet ik zien hoe goed ik ben in hoogspringen. En zo kon ik makkelijk naar de achterkant van buiten het huis. Hier waren ze het volgens mij niet zo mee eens want het mannetje kwam achter mij aan gerend om mij te vangen. 

Daarna heb ik het nog een aantal keer geprobeerd. Dan had het mannetje tenminste ook weer zijn lichaamsbeweging gehad. Hij zit nu zoveel thuis dat ik hem dat toch moet geven.

1 juni 2020 

Het vrouwtje was vandaag heel gemeen. Ze heeft heel mijn staart nat gemaakt!. En het mannetje... Die rende naar buiten.

Misschien komt het doordat ik in mijn eigen poep ben gaan zitten. Ik stonk echt heel erg zegt het vrouwtje. Ze konden op de vloer precies zien waar ik geweest was en daarom moesten ze ook de vloer schoonmaken. Ofja ze... Het vrouwtje. Dat mannetje wil op zo'n moment niets met me te maken hebben

Na dit alles heb ik geprobeerd ze alle twee te ontwijken. Ik klom hoog in de krabpaal en ben daar de rest van de dag gebleven. Het vrouwtje had door dat ik niet blij was en liet me lekker met rust. Ik heb heerlijk genoten van mijn rustdag.

2 juni 2020

Vandaag heb ik het fantastisch gehad! Het vrouwtje kwam thuis met een tas. En je weet dat ik van tassen hou! Ik sprong erin zodra ik kon.

Terwijl ik in de tas zat, was mijn broer Spidey een echte ezel. Hij sprong meerdere keren op de tas en hij stopte niet. Zelfs niet toen ik plaagde met eruit springen. Hij wilde gewoon niet luisteren.

Toen ik er echt klaar mee was. Ik besloot hem gewoon bang te maken. Dus toen zijn hij even niet oplette, sprong ik uit de tas. WAUW! Je had zijn gezicht en staart moeten zien! Hij werd heel erg bang. De kleintjes waren ook bang. Oepsie...

Ik heb Spidey heel de kamer door achterna gezeten en daarna was ik moe. Mocht je me zoeken, dan lig ik op mijn gebruikelijke plek.

4 juni 2020

Vandaag was een luie dag. Het regende buiten en het vrouwtje sliep veel. Ik denk dat ze probeert te slapen tot de zon weer schijnt. Ik kreeg mijn eerste 50 volgers op instagram en daarom ga ik € 5, - doneren aan de dierenbescherming.

Dat is de organisatie waar we zijn opgevoed en waar alle pleegkittens waar we voor zorgen vandaan komen. Ze hebben nu een inzamelingsactie omdat het kittenseizoen weer is begonnen. Als ik 100 volgers krijg, doneer ik in totaal € 10, -. Goed van mij hè! Ik weet het, ik ben een schat.

5 juni 2020

 

Vandaag was het vrouwtje Achter de deur bezit. Ik kon haar wel horen en zien maar kon er niet naartoe. Dit vond ik niet zo leuk want ik ben graag bij het vrouwtje.

Daarom ging ik bij de deur staan en probeerde ik haar aandacht te trekken. Dit lukte want ze begon tegen me te praten. 

Door de deur heen hoorde ik niet zo goed wat ze zei maar ik denk dat het zoiets was als: Lieve Shadow, Ik hou van jou. Wat ben je leuk en lief.

 

Daarna gingen het mannetje en vrouwtje samen weg. toen ben ik maar weer in mijn mandje gekropen.

6 juni 2020

Vandaag ben ik met het mannetje op de foto gegaan. Hij hield me vast en toen gingen we lachen. Maar tegelijk lachen is nog best moeilijk. Dat lukte ons dus ook niet. Komt door hem hoor, hij lachte niet toen ik lachte. Daardoor hebben we 3 verschillende foto's. Maar stiekem vind ik ze wel leuk geworden.

In de middag kwamen er een vrouw en 2 mini mensen langs. Ze kwamen voor de kittens zei het vrouwtje. Mijn broer Spidey geloofde dat niet en zat dus al onder de tafel voor ze binnen waren. De 2 mini mensen waren best druk, maar gelukkig hadden ze vooral oog voor de kleintjes. Het baasje vertelde mij en mijn broer daarna de de kleintjes, als ze oud genoeg zijn, naar deze mensen gaan. Fijn dat dan de rust weer terug keert.

9 juni 2020

Het vrouwtje en mannetje hadden beneden een gesprek via de computer. Tijdens dat gesprek vertelde het vrouwtje heel blij dat er nog een kleintje komt. Dan lopen er dus 3 van die mini's hier rond. 
Een paar ur later had het vrouwtje het kleintje opgehaald. Ze is heel mooi maar niet zo lief. Ze doet best boos tegen mij. Nou... dan doe ik dus boos terug.

Het kleintje heeft veel bij het vrouwtje en mannetje liggen slapen. Daardoor had ik lekker de ruimte nog voor mijzelf maar kon ik niet bij het vrouwtje liggen. In de avond heeft het vrouwtje mij daarom extra geknuffeld toen alle 3 de kleintjes bij het mannetje lagen. Dit vond ik fijn.

10 juni 2020 

Vandaag ben ik catsitter. De 3 kleintjes mogen in een deel van de kamer loslopen en ik ben daar graag bij om ze in de gaten te houden en dingen te leren. Ze zijn nog heel druk en stoeien flink. Een van de kleintjes vindt mijn staart heel leuk. De andere 2 vinden het veel fijner om met de muizen te spelen.

Af en toe vervangt Spidey me zodat ik even de benen kan strekken. Hij wast de kleintjes ook. iets waar ik totaal geen zin in heb want dan zit mijn tong zo onder de haren. Ben ik me even blij dat hij dat doet.

Ik liet vandaag het vrouwtje ook schrikken. Ik zag namelijk een spin op het plafond en wilde die pakken. Dus ik zat boven op de krabpaal en spong omhoog om het te pakken. Helaas was hij me te snel af en viel ik langs de krabpaal nar beneden. au... Het vrouwtje schrok enorm, net als Spidey. Daarna heeft zijn de spin maar gepakt en buiten gezet.

11 juni 2020

De kleintjes deden het gisteren zo goed dat ze vandaag weer in een deel van de kamer los mogen. Ik ging in het begin van de dag weer kijken en het vrouwtje kwam mij toen aaien. Het leuke hiervan was dat het vrouwtje touwtjes aan haar shirt heeft en die bungelde voor mijn gezicht. 

Ik zou geen kat zijn als ik die touwtjes niet zou pakken dus al snel kon het vrouwtje geen kant meer op. Als ik iets vast heb dan laat ik dat niet zomaar los en dus stond het vrouwtje 5 minuten lang voorover gebogen te wachten tot ik klaar was met spelen. Lief van haar he. 

 

Wat waren we trouwens weer ondeugend met z'n twee. Heerlijk om lekker kattenkwaad uit te halen samen met mijn partner in crime (Spidey). We waren vanochtend boven op de afzuigkap geklommen en konden vanaf daar goed alles in de gaten houden. Die gekke mevrouw was er weer die de hele boel overhoop haalt. Ze ging ook weer met water langs de ramen en met dat monster wat zo'n geluid maakt door de kamer. Niet leuk!

Gelukkig was het daarna wat rustiger tot een van de mini's wist te ontsnappen. Die liep toen trots door de hele kamer en ging op mijn plek liggen! Wat dacht ze wel niet. Pas na een uur kwam het vrouwtje weer terug om haar weer in de bench te zetten. Had ik mooi mijn plekje terug.

Dat was het weer voor deze keer. Hebben jullie trouwens nog vragen aan mij? Dan beantwoord ik ze graag voor jullie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.