Shadow Schrijft [1]

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 08:54

Tijd om wat verhalen uit mijn kattenleven met jullie te delen. Ik maak namelijk van alles mee en heb daar ook een mening over. Van het vrouwtje mocht ik die mening en gebeurtenissen op haar site delen.

Hieronder lees je enkele van mijn avonturen en streken van de afgelopen 2 weken in dagboek vorm. Veel leesplezier.

20 april 2020

Er is iets geks aan de hand. Al weken lang is niet alleen het vrouwtje thuis, maar ook het mannetje. Ik vind dat wel gezellig hoor. Want ik kan nu heerlijk knuffelen en krijg echt heel veel aandacht. Maar het is ook wel raar. Spidey komt vooral bij het mannetje knuffelen. Het vrouwtje is van mij. Ik heb geluk want zij is heel de tijd beneden. Het mannetje zit meestal achter de deur, daar kunnen we niet bij. 

Het vrouwtje is wel wat verdrietig. Ze ligt veel op de bank en ik vraag me af of het goed gaat. Daarom geef ik haar extra veel knuffels en spin ik extra hard als ze me aait. Daar wordt ze blij van.

27 april 2020

Vandaag mocht ik lekker veel bij het mannetje en vrouwtje boven zitten. Ze hadden een kattenbak meegenomen en hielde op een klein scherm beneden in de gaten. Daar zat Spidey. Hij was heel zielig aan het miauwen en eerst wilde ik naar hem toe, maar daarna was de wasmand veel te interessant. 

Spidey had een speciale kattenbak gekregen met plastic snippers erin. En daar moest hij in plassen. Dat was niet zo moeilijk want hij is de laatste dagen echt een zeikerd. Ook ziet hij er minder goed uit. Ik maak me wel een beetje zorgen om hem.

Daarna ging het vrouwtje met hem op reis. Ik bleef helaas thuis achter. Dat vond ik niet leuk en ik miauwde daarom op mijn aller hardst. Het mannetje hoorde het en nam me mee naar zijn werkkamer. Hier mocht ik blijven tot het vrouwtje terug was. 

29 april 2020

Sinds een paar dagen is het vrouwtje gemeen. Ze haalt het eten steeds weg. Dus nu moet ik eten als het er staat en anders zegt ze dat ik pech heb. En Spidey... die krijgt veel lekkerder eten. Uit een speciale zak. En z'n bak, zet het vrouwtje op tafel neer. Ik mag dat eten niet zegt ze. Dat is niet goed voor mij... Maar soms, dan ook Ik stiekem een brokje. Ik vind het lekker. Ach het vrouwtje kan er ook niets aan doen. Ze doet haar best.

Dit was mijn eerste blog voor deze site. Wat vonden jullie ervan? Ik zal snel meer van me laten horen.

Kopje van Shadow


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb