Shadow Schrijft [2]

Gepubliceerd op 14 mei 2020 om 09:24

Tijd om wat verhalen uit mijn kattenleven met jullie te delen. Ik maak namelijk van alles mee en heb daar ook een mening over. Van het vrouwtje mocht ik die mening en gebeurtenissen op haar site delen.

Hieronder lees je enkele van mijn avonturen en streken van de afgelopen 2 weken in dagboek vorm. Veel leesplezier.

1 mei 2020

Het vrouwtje had het voer voor Spidey in de kast gezet. Maar het rook zo ontzettend lekker dat ik het echt heel graag wilde hebben. Daarom heb ik de kast open gemaakt om bij het eten te kunnen. Wat een werk voor een beetje snacken... 
Maar na het openen van de kast was ik er nog niet. Het zat ook nog in een andere verpakking. Ik heb van alles geprobeerd en heel de verpakking kapot gebeten. Maar het voer kreeg ik niet te pakken.

Vanmorgen was het vrouwtje daardoor in de war. ze zei tegen het mannetje dat ze zeker wist dat ze de zak in het kastje had gelegd. Het zal haar leren! Moet ze mij ook gewoon maar dat lekkere voer geven.

2 mei 2020

De geur van het voer van Spidey moet nog in het kastje hebben gehangen. Maar het voer zelf was weg. Ik heb het hele kastje doorzocht. Alles heb ik uit de kast gehaald om het te vinden. Maar het was er niet.

Toen het mannetje beneden kwam maakte hij een foto van hoe ik alles had achter gelaten. Daarna was hij het mopperend weer terug aan het zetten. Helaas heb ik geen voer van Spidey kunnen vinden of eten. Hier baal ik flink van. 

Vanavond weer opnieuw proberen.

5 mei 2020

Vandaag hebben Spidey en ik een nieuw vriendje gemaakt. Hij liep buiten rond in het stuk grind voor ons huis. Wij zaten lekker binnen en keken naar hem. Hij is zwart en een stuk kleiner dan wij zijn. 
Af en toe zette hij een poot tegen het raam en wij deden dit dan ook. Het mannetje vond dit niet zo leuk omdat we onze nagels uit hadden staan tegen het raam. HIj heeft ons vriendje weg gejaagd. Maar hij kwam gelukkig weer terug.

Het vrouwtje heeft daarna ons nieuwe vriendje even geaait. Hij wilde graag naar ons toe want hij liep zo naar binnen bij ons huis. Maar dat vond het vrouwtje niet zo'n goed idee. Ze heeft hem weer buiten gezet voor dat die bij ons was.

6 mei 2020

Weet je wat gek is... Die kast die ik zo goed open kreeg, daar moet ik nu meer moeite voor doen. Het mannetje heeft een of ander schuif erop gemaakt. Nu zit het kastje veel meer dicht. Gelukkig ben ik best slim, als het om eten gaat, en heb ik nu al weer door hoe ik de schuif open kan krijgen en dan toch in het kastje kan. 

 

Het heeft me 1 nacht gekost om uit te vogelen hoe het werkt. Maar wat blijkt... Ze hebben alles uit het kastje gehaald. Ik heb zelfs in de kast gezeten zoveel ruimte was er. Waar alles heen is weet ik niet maar het is gewoon verdwenen.

 

Zonde van al mijn moeite toch? Ik ga het ook niet meer proberen want ik wordt er zo moe van.

14 mei 2020

Vandaag was ze er weer. Die mevrouw die ons heel lief vindt maar wel ook heel ons huis overhoop haalt. Ze gaat al onze dingen verplaatsen om er "schoon" te kunnen maken. Alsof wij niet schoon zijn...

Het baasje gaat dan ook alles opruimen waardoor we helemaal in de war zijn. 


Die mevrouw ging met dat natte spul uit de kraan de ramen afdoen. Dit was heel interessant en wij keken dan ook onze ogen uit. Eerst deed ze de binnenkant en daarna alles aan de buitenkant. Wij hadden een 1e rangs plaats op de prullenbak. Zo konden we het goed zien

Na 3 uur ging ze weer weg en konden wij weer zonder problemen onze pootjes tegen de ramen drukken. 

Wat vind je van mijn avonturen? Mijn vrouwtje noemt me een dondersteen... zo erg ben ik toch niet? Over 2 weken lees je weer nieuwe avonturen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Cassandra | interiorqueen.nl
3 jaar geleden

Geweldig, verhalen vanuit het perspectief van de katten. Vooral dat over de huishoudster is ontzettend grappig!

rachel
3 jaar geleden

haha nou een dondersteen is het zeker maar wel een leuke :D
https://lafamiliab.nl/

Nienke
3 jaar geleden

Haha wat leuk dit! Onze poezen zijn ook altijd gehypnotiseerd als we de ramen lappen :p

Kiki
3 jaar geleden

Haha super leuk geschreven! Ik zou zo een katje willen. Helaas is mijn vriend er allergisch voor.

nicole orriens
3 jaar geleden

Een leuk kijkje in het gedachtenleven van een kat. Je vraagt je inderdaad af wat er omgaat in zo'n kattenhoofd.

dhiniNL
3 jaar geleden

aah superleuk geschreven. Ik ben benieuwd naar volgende avonturen

Anique
3 jaar geleden

Wat leuk geschreven! Ik vraag me ook wel eens af wat mijn kat denkt als hij me weer eens verbaasd aankijkt.

Maak jouw eigen website met JouwWeb