Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

Carnavals masker

Dit weekend is het feest in het zuiden van het land. Hier in de buurt begint dit voor sommige vanavond al maar voor velen morgenavond. Het is dan skon vrouwkes avond. (een avond alleen voor vrouwen) Voor mannen is er ook wat te doen maar tot 12 uur is het dus apart van elkaar.  Zelf vier ik geen carnaval maar ik kon jullie deze makkelijke carnavalsknutsel niet onthouden. ,

Lees meer »

Ge-stipt

Vorig jaar tijdens mijn bezoek aan Creaweekend Gorichem, ontdekte ik Ge-stipt.  Karin van de juiste miks stelde me voor aan de eigenaresse Brechtje en ik raakte (via social media) aan de praat met deze toffe vrouw.

Lees meer »

1000 vragen [8]

Het is weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf.  vandaag vraag 141 tot en met 160. Ik type ze terwijl ik gruwelijk veel pijn in mijn arm heb want hij ging weer de verkeerde kant uit de kom. (nou is uit de kom altijd verkeerd, maar nu ging hij naar de kant waar de spieren minder zwak zijn.) Gelukkig komen vandaag vragen aan bod zoals mijn happysong en mijn mentale gesteldheid. Afleiding ;)

Lees meer »

Stempel maken

Heb je nog een gum liggen? Mooi! Dan kun je met een (aardappelschil)mesje, of als je toevallig een guts in huis hebt, een stempel maken. Leuk, eenvoudig en je hoeft er de deur niet voor uit. Pas wel op voor je handen! Doe je dit met kinderen blijf er dan altijd bij.

Lees meer »

Knotsgekke kaarten en scrap dagen

Een tijd terug hoorde ik over de knotsgekke kaarten en scrap dagen. Ik ben knotsgek, houd van kaarten maken en scrappen ben ik nog aan het proberen te vermijden, maar dit klonk als een beurs voor mij. Afgelopen zaterdag was het zover, ik ging me onderdompelen in een beurs voor kaartjes en nog veel meer knutselmateriaal.

Lees meer »

Creaweekend Gorichem

Op 2 februari bezocht ik creaweekend in Gorichem. Vorig jaar net na de zomer was dit mijn 1e beurs ooit en ik had er zin in weer terug te gaan. Inmiddels hadik de nodige creatieve beurzen bezocht en kon ik dus vergelijken. Ook was ik in staat om enkele kramen te herkennen met enkele standhouders herkende mij ook nog. Hieronder vertel ik hoe ik deze beurs vond.

Lees meer »

Wandeling Den Bosch

Gisteren was een heerlijke dag. Ik besloot dat, nadat ik bij de beurs klaar was, ik best wel even kon gaan wandelen. Ik had immers de camera bij, de omgeving van Den Bosch is mooi en ik genoot van de warmte van de zon. Ik pakte mijn navigatie en keek waar ik eventueel heen zou willen. De omgeving kenden ik niet maar ik wist dat ik ergens naartoe wilde waar het gratis parkeren was en waar water was. Water is namelijk een goede lokker voor watervogels. 

Lees meer »

Jouwbox editie 4: Een verwenpakket in een box

Het is zover. Jouwbox editie 4 is uit en ik heb de eer deze te mogen proberen. DIt is een box gevuld met 11 producten die samen een waarde hebben van 145 euro. Je kan deze box bestellen op www.jouwbox.nl. Voor 39 euro per keer heb je een abonnement. Of je bestelt hem los voor 45 euro.

Lees meer »

1000 vragen [7]

Het is weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf. Vandaag staan vraag 121 tot en met 140 op het programma. 20 vragen over het doen en laten van de mol ;) Neehoor, 20 vragen over mij. Over oud zeer, laatste 10-tje, mijn favoriete dag van de week en mijn liefdes. Veel leesplezier

Lees meer »

1000 vragen [6]

Vorige week was het niet gelukt om een blog te schrijven. Dat is jullie geluk voor deze week, want nu krijgen jullie vandaag en morgen een blog. Vandaag vraag 101 tot en met 120 en morgen 121 tot en met 140. Veel leesplezier. 

Lees meer »

Vooruitgang en Feest

Een nieuwe week en nieuwe kansen. Dat was zeker hoe ik de afgelopen week in ging. Ik had namelijk een vervelende week achter de rug en ik wilde het deze week anders zien. Ondanks enkele tegenslagen heb ik toch een goede week gehad. Werd ook wel eens tijd.

Lees meer »

Valentijnsdag, hoe vier jij het?

Na bijna 8 jaar samen zijn met mijn vriend weet ik inmiddels wel wat manieren hoe je Valentijnsdag kan doorbrengen. Je kan het bullen met dure uitjes en cadeaus, maar het delen van je liefde en tijd met je geliefde doorbrengen hoeft niet duur te zijn. Hieronder zal ik enkele tips geven voor leuke cadeautjes, leuke date tips en natuurlijk enkele Valentijnsrijmpjes om je op weg te helpen.

Lees meer »

Washi waxinelichtjes

In de vorige DIY zag je misschien deze leuke waxinelichtjes al bij de foto erbij.Dit is weer een easy washi DIY die je makkelijk kan maken. Leuk voor een last minute valentijnsdag cadeautje.

Lees meer »

Hoe 2019 een goed jaar zou worden...

Na alle narigheid van 2018, nam ik mij voor dat 2019 een beter jaar zou worden. Een jaar waarin het eindelijk weer eens goed zou gaan. Waarin ik vooruitgang zou zien en eens een keer geen tegenslagen zou gaan krijgen. Of in ieder geval een stuk minder. 2019 zou het jaar worden van zonneschijn, een zacht briesje en hooguit wat miezer. Geen stormen, hoosbuien en orkanen.  Deze week kwam ik voor mijzelf tot de conclusie dat 2019 gewoon weer een jaar was. Een jaar wat niet beter was of fijner, maar wat erop leek dat het hetzelfde zou worden als 2018.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb