Cody

Gepubliceerd op 3 februari 2020 om 15:06

Ik ben Cody.  Een doerak tot en met, die toch ook wel heel erg van knuffelen houdt. Met mijn 2 broers en 2 zussen ben ik buiten gevonden. Ik ben met 1 dag jong al naar een gastgezin gegaan. Daar zit ik nu nog met 1 broertje en 1 zusje.


Ik ben de grootste van het stel en laat dan ook niet met me sollen. Ook qua jagen ben ik de kampioen! Alle dingen die bewegen zijn interessant en met 6 weken liep ik mijn "muizen" al naar een veilige plek te brengen. En ik ren zeer graag achter hengeltjes met sprieten aan.

Ik geniet van spelen maar zeker ook van knuffelen. Binnen in mij zit namelijk een motortje en als je me knuffelt, dan gaat dat aan.  Ik kom zelf om knuffels vragen en ben ook goed instaat om kopjes te geven.

Is er iets negatiefs over mij te zeggen? Nog niet echt. Ik ben gewoon echt heel leuk,  lief en schattig. Soms ben ik wat druk maar dat ik dan ook het enige. Ik stoeit dan graag met m'n broertje en zusje maar zij zijn een stuk kleiner dan dat ik ben. Beetje oneerlijk dus.

Ik ben nu oud genoeg en op zoek naar een for ever home. Hopelijk mag ik bij jou mijn vrolijke zelf zijn. Mijn mensenmama wil dat ik  ga samenwonen met een andere kat/kitten. Want ik heb het echt nodig om te kunnen ravotten en mijn energie kwijt te kunnen. Zeg nou zelf, ravotten met een ander kitten, dat is fijner dan met een mens.

 

 

Cody is geadopteerd en naar een gezin gegaan waar ook al een andere kat is. De andere kat heeft hem goed geaccepteerd en ze spelen en knuffelen veel samen. Cody heet nu Cloudy


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

corrina
3 jaar geleden

Wat een lieverd en wat mooi dat er een mandje is gevonden

Maak jouw eigen website met JouwWeb