Coco en Cas

Gepubliceerd op 4 februari 2020 om 16:07

In september mocht ik een nestje van 5 kittens verwelkomen in mijn gastgezin. Het werd een drukke boel want op dat moment had ik ook raaf, rover, bliss en binkie bij mij. Al namen deze 5 kittens niet veel ruimte in want ze waren pas 1 dag oud.

 

AL snel kregen ze alle 5 een naam en merkte ik dat zorgen voor 5 pas geboren kittens best zwaar was. Om de 2 uur moesten ze drinken en ik moest ze helpen met poepen/plassen. Toen er ook nog 2 ziek werden riep ik de hulptroepen in. Coco en Cas zijn toen naar een meer ervaren gezin gegaan. Die wisten hoe ze dit aan moesten pakken en ik kon me dan richten op de andere 3. 

Wel bleef ik op de hoogte van hoe het ging en mocht ik af en toe even oppassen. 

Het was een hele ervaring om deze mini's zo op te zien groeien. Helaas waren het wel kwakkel mini's waardoor Coco en Cas gescheiden zijn en nog meer aandacht kregen bij ieder hun eigen gastgezin. 

De adoptant van Cas kwam ik later nog tegen toen Cas zijn 2e enting kreeg en ik toevallig ook bij de dierenarts was. Hierdoor heb ik nog extra foto's kunnen krijgen en nog wat updates kunnen ontvangen. Hieronder zie je wat foto's van beide kittens. Cas is geheel zwart en Coco is gevlekt. Ik zal ze proberen op een logische volgorde te zetten.

Coco

Cas

Cas houdt ervan om in de koelkast te liggen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

karin
3 jaar geleden

wat een dotjes

An Van Assche
3 jaar geleden

Oh, wat een dotjes. Ik smelt hiervan.