Cooper en Chloe

Gepubliceerd op 5 februari 2020 om 16:31

Samen met Cody, Cas en Coco kwamen ook Cooper en Chloe bij ons.

Cooper (zwart-wit) was een heel klein hoopje liefde. Hij heeft flink wat in te halen gehad voor hij klaar was voor adoptie. Maar al vrij snel had hij een huisje op zich wachten. We zagen dat hij heel erg aan Chloe hechtte en daarom gingen zij samen naar een nieuwe plek toen ze oud genoeg waren. Cooper was de knuffelige van de 5. Hij wilde constant aandacht en zoog heel vaak aan mijn hand. Hij veroverde ieders hart, was de langzaamste van het nest en vooral heel erg afwachtend. 

 

Chloe(grijs wit) was niet de snelste of grootste maar vooral echt gemiddeld. Ze heeft nog flink last gehad van haar darmen en zakte toen naar de onderkant van de gewichtsmarge. Chloe ging als 1e zelfstandig drinken en vond het leuk om te spelen en knuffelen. Het maakte haar niet uit met wie van haar broers dat ze dat deed. Al merkte we wel dat ze ook meer en meer naar Cooper toe trok. 

Cooper heet nu trouwens Louis en Chloe heet Kate. ze doen het heel goed bij hun nieuwe gezin en zijn nog steeds hele grote knuffelkonten. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

karin
3 jaar geleden

OMG!!! die zijn echt te lief!

rachel
3 jaar geleden

ze zijn gewoon te schattig!! zo leuk en lief dat kleine spul :D
https://lafamiliab.nl/

Felice Veenman
3 jaar geleden

bestaat er wel iets liever dan een kitten?? nou ja, misschien twee kittens??

Alexandra
3 jaar geleden

Wat een schatje, ik zou m zo mee naar huis willen nemen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb