Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

Een spa voor de feestdagen

Sint is het land uit en bij de meeste huishoudens staat de boom nu in volle glorie. De liedjes op de radio zijn ook al om naar kerst en zelfs de laatste 10 nummers van de top 2000 zijn al bekend gemaakt. Het einde van 2019 is in zicht.

Lees meer »

Hoe overleef ik...

Een hele tijd terug schreef ik voor writings by amelie een review over het boek: Hoe overleeft Rosa in New York. Dit is een boek uit de 'Hoe overleef ik...'-serie die ik vroeger las. Hieronder zie je een deel van de review. Wil je meer lezen? Doe dat dan hier.

Lees meer »

Kris(je)

Heej! Ik ben Krisje, maar wordt ook wel liefkozend Zoef genoemd. Ik ben een echte racer en heel speels. Graag wil ik dan ook wonen in een huisje met een ander(e) kitten/kat.

Lees meer »

Raaf

Raaf is een kitten dat ik heel diep in mijn hart gesloten heb. Het was een schat, deugniet en zorgenkindje. Daarom heb ik de adoptie helaas niet via mij kunnen doen. Maar dat neemt niet weg dat Raaf een plekje op deze site verdient.

Lees meer »

Wishlist [5] december

Het is december. De maand waarin een verlanglijstje echt naar voren komt. Over 2 dagen is het pakjesavond en over 22 dagen is het kerst. Mijn lijstje ga ik hieronder met je delen. Ook in de trant van mijn December Daily op Instagram. 

Lees meer »

Xmas.WithLove

Terwijl er kinderen zijn(en zeker ook ouders, maar dan om een andere reden.) die aftellen tot 5 dec. kan ik niet wachten tot de boom gezet mag worden. Eigenlijk heb ik voor mijzelf de regel dat dit pas na sinterklaas mag. Maar omdat we dit jaar voor het eerst de boom zetten met katten, gaat het komende maandag al gebeuren. Eerst zonder ballen, om te zien hoe ze reageren.

Lees meer »

Kerstpakket via Jouwbox

In deze tijd van het jaar krijgen vele mensen kerstpakketten. Echter heb ik door omstandigheden geen baan, maar dat betekent niet dat ik geen kerstpakket krijg. Ik ontvang namelijk een heerlijk kerstpakket van jouwbox.nl en graag deel ik met jullie wat hier in zit. Als je snel bent kan jij trouwens ook nog zo’n gave box bestellen want er is op het moment van schrijven nog 5% over.

Lees meer »

Een beurs? Geen stress maar relax.

Naar een beurs gaan is voor velen een dagje ontspanning. Voor mensen met een (on)zichtbare beperking is dit, hoe leuk ze de beurs ook vinden, vaak ook een stresspunt. Maar of je nu een (on)zichtbare beperking hebt of niet… Een beurs is vermoeiend.  In dit artikel geef ik je graag wat tips om een dagje naar de beurs tot een succes te maken. Deze tips kan je op alle beurzen gebruiken maar onderaan dit artikel zal ik nog wat specifieke tips zetten voor Margriet Winterfair omdat ik daar komende week naar toe ga.

Lees meer »

Margriet Winterfair: Het gezelligste winterfeest…

Margriet Winterfair is inmiddels een begrip in Nederland. Een fair die draait om sfeer, ontdekken, beleven en vooral genieten van een dagje weg in eigen land. Het ultieme uitje zo net voor de feestdagen. En hoewel ik hier al vaak over gehoord had en ook vaak gedacht het te gaan, is het er nog nooit van gekomen deze fair te bezoeken.

Lees meer »

Een feelgoodmoment speciaal voor jou

In de herfst krijg ik altijd een dipje. De dagen worden donkerder en korter en het weer zit ook niet altijd mee. Juist als alles even tegen lijkt te zitten is het goed om tijd voor jezelf te nemen. Een beetje feelgood time. Tijd waarin je jezelf terugtrekt met een goed boek of met leuke film.

Lees meer »

Vaste beursmedewerker

De afgelopen week was ik als "vaste beursmedewerker" aanwezig bij Happy Postcrossing op Kreadoe. Naar aanleiding van deze week werd mij gevraagd naar hoe ik het ervaren had om te helpen. Ik kreeg richtvragen en leefde me zo uit dat ik met mijn antwoorden een heel blog kon vullen... Vandaar dat ik hier met jullie deze vragen en mijn antwoorden deel. Tussendoor heb ik nog een prijsvraag verstopt. Weet jij het antwoord?

Lees meer »

Kreadoe: de start

Dit is geen gesponsord blog. Ik schrijf dit blog omdat ik wil delen met jullie hoe het is om kreadoe van de andere kant mee te maken. En om mijn kreadoe ervaring en tips te delen. 

Lees meer »

Kreadoe: de aanloop naar een beurs

De komende dagen (30 oktober tot en met 3 november) is het heel druk in de jaarbeurs in Utrecht. Trolley miepen, rolkoffer-dames, creatievelingen en knutselgekken... je vindt ze allemaal bij Kreadoe. De grootste beurs op creatief gebied in de Benelux.  Ik help dit jaar bij de stand van Happy Postcrossing. Ik vertel.mensen meer over de spulletjes, de shop, de hobby en help ze door de aankopen in te pakken (Ik doe veel meer maar dit vooral). Graag neem ik jullie mee op deze beurs. In dit blog lees je meer over de aanloop er naar toe en de opbouw. 

Lees meer »

Wishlist [4] november

Ook dit onderdeel van mijn blog lag een tijdje stil. Maar ik wil het toch weer op gaan pakken. Het is namelijk goed om af en toe wat te willen/wensen. En zeker ook om hierbij stil te staan. Ik type deze blog nu in Utrecht waar ik ben voor Kreadoe. Genoeg om te wensen dus. Veel van de dingen op deze lijst vind je dus ook terug op Kreadoe en dit keer is mijn indeling van dit blog iets anders.

Lees meer »

Binkie

Als klein ukkie van een paar uur kwam ik in een gastgezin. Daar liet ik mij heerlijk verzorgen door mijn mensenmamma en op die manier kon ik goed groeien en ben ik het "grote"  kitten geworden wat ik nu ben.

Lees meer »

Beschermengel op de proef gesteld

Het lijkt de laatste tijd wel alsof mijn leven er alles aan doet om van mij af te zijn. En ik moet blij zijn dat mijn beschermengel het niet erg vindt om overuren te maken. Ze blijft me keer op keer redden en keer op keer heb ik veel meer geluk dan je zou denken.

Lees meer »

Toppen en dalen

Vaak kijk ik terug naar deze foto. Niet mijn beste kant. Maar wel de meest zeggende foto ooit genomen. Het is een foto genomen op het moment dat ik letterlijk vanuit het dal omhoog geklommen ben. 

Lees meer »