Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

Tom en Jerry

Heej hallo! Wij zijn Tom(mie) en Jerry. 2 leuke drukke doerakken die niet van elkaars zijde wijken. We spelen samen, eten samen en slapen samen.

Lees meer »

Depressie update

Inmiddels is 2020 als half om. We kijken terug op een half jaar wat voor vele de boeken in gaat om de corona. Voor mij is het een half jaar geweest waarin ik vecht met mijn depressie. Hoe gaat het nu met me?

Lees meer »

1000 vragen [10]

Na ruim een jaar wil ik dit toch weer oppakken. Ik ga weer proberen iedere week een blog te schrijvwn hierover. Maar kan niets beloven. Wil je meer van deze blogs lezen? Kijk dan op de 1000 vragen aan mijzelf  pagina op dit blog.

Lees meer »

Wishlist [11] juli

Het is alweer juli. Wat vliegt de tijd ondanks dat we maar bar weinig doen. Het jaar is alweer half om en het voelt alsof we nog maar net begonnen zijn. Ik heb weinig te wensen omdat wensen bij mij de laatste tijd vooral dingen zijn als: mijn moeder weer knuffelen en weer met het koor samen zingen. Toch heb ik voor jullie weer een lijstje met 3 dingen die ik graag zou hebben.

Lees meer »

What's cat?! Speeltijd

Kittens, maar ook volwassen katten, hebben een enorme speeldrang. Spelen is ook goed voor ze en er zit een deel aangeboren gedrag in. Dat ze graag op jacht gaan is dus geen verrassing. Graag vertel ik jullie in dit blog meer over diverse speelgoed soorten die er zijn en hoe ze spelen kunnen uitlokken/stimuleren

Lees meer »

10 weetjes over mij

We zitten inmiddels bijna 3 maanden binnen. Ik merk dat ik me nu al een week of 6 stierlijk verveel en niets voor elkaar krijg. Ik moet aan de slag om kleine dingen te vinden die niet te veel tijd kosten en... misschien net zo of nog veel belangrijker, die weinig troep maken. Er ligt al een paar dagen een puzzel op tafel die we iedere avond moeten verplaatsen ivm de katten dus dat soort projecten werkt nu niet. Vandaar een nieuw blogidee. 10 weetjes over mij.

Lees meer »

Correctbook: Steeds weer opnieuw

Er gaan hier thuis flink wat kilo's papier doorheen in een jaar. Dit omdat ik gek ben op lijstjes maken en het simpelweg gewoon nodig heb om dingen op te schrijven. Dit is natuurlijk zonde van al dat papier en daarom deel ik graag met jullie de oplossing. 

Lees meer »

Kneipp goodbye stress

In deze tijd weten we inmiddels allemaal wel wat stress is. En hoe fijn is het als je na een lange dag heerlijk kan ontspannen en de stress achter je kan laten.

Lees meer »

Eenvoudige kaartjes

Het is alweer een tijd geleden dat ik een creatief blog schreef. Daarom ben ik aan de slag gegaan met een eenvoudige DIY die voor een super leuk effect zorgt. Graag leer ik je hoe je zonder al te veel spullen een leuk kaartje maakt.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb