Nieuwste blogs

Hieronder zie je de nieuwste blogs. Klik op de foto om naar dat blog toe te gaan. Vervolgens kan je onder het blog naar andere blogs. Wil je een van de oudere blogs lezen? Klik dan onder deze foto's op de paginanummers.

Makeupshoppen

Deze make-up leek kreeg de kans om make-up te proberen vanuit makeupshoppen.nl. Ik kreeg een arrangement aan producten die op zo goed als iedere huid aansluiten.

Lees meer »

Sociale betrokkenheid tijdens het vasten

Tijdens het vasten, heb je tijd om stil te staan bij jezelf. En ook bij de ander. Wat doe jij voor een ander? Help je iemand in de supermarkt? Geef je een bloemetje aan een zieke of stuur je zomaar wat kaartjes? Er zijn veel manieren om anderen te helpen/ondersteunen, om er voor anderen te zijn. 

Lees meer »

Belangrijke/speciale dagen in vastentijd

Ik vind het belangrijk om wat meer te leren over het vasten en de vastentijd, omdat dat oorspronkelijk is waar deze 40 dagen uitdaging vandaan komt. Daarom heb ik bedacht om deze dagen ook wat blogs over vasten te schrijven. Vandaag blog 1. De belangrijke dagen rondom vasten en Pasen. Omdat er bij ieder geloof iets overeenkomend als vasten is, kijk is nu alleen naar het katholieke stuk.

Lees meer »

De nationale week zonder vlees

Ik hou van uitdagingen. En zo kan het weleens gebeuren dat ik zomaar opeens iets doe waar ik vooraf nooit van dacht dat ik het zou doen. Of dat ik spontaan ergens aan mee doe omdat ik het voorbij zag komen. Zo ook met de Nationale week zonder vlees. Deze kwam op Instagram voorbij en ik dacht, dat wil ik wel eens proberen. 

Lees meer »

Lavadome en lavakeller

Ik ben afgelopen donderdag op bezoek geweest bij de Lavadome en Lavakeller in Mendig. Dit is een museum en een grot die hoog aangeschreven staan als het gaat om de diverse bezienswaardigheden in de Vulkaaneifel.  Graag wil ik jullie wat meer vertellen over deze bezienswaardigheden, zodat jullie ze eventueel ook kunnen bezoeken, mocht je in de omgeving zijn. 

Lees meer »

Paashaasjes van klei

Deze keer deel ik met jullie een DIY blog. Ik wil jullie graag laten zien hoe je een leuk haasje kan maken met klei. Volg de stappen hieronder en dan heb ook jij zo'n leuk haasje in huis.

Lees meer »

Travel modus postcrossing

Een van de dingen die je sinds kort kan toepassen binnen postcrossing is de travelmodus. In mijn eerdere blog vertelde ik al dat ik dat ging doen gedurende mijn midweekje weg.

Lees meer »

Moeder worden? Ja graag! Of misschien toch niet.

Mijn instagram feed stroomt vol met foto's van kinderen. en ook in mijn omgeving worden meer en meer baby's geboren. Mijn leeftijdsgenoten beginnen ouders te worden. Als mensen mij kennen dan weten ze één ding heel zeker. Laura is iemand die goed is met kinderen. Ik heb er een natuurlijke klik mee en op de een of andere manier vrolijken ze mij op en geven ze mij energie. Vandaar ook dat ik met kinderen wil werken. Wat deze mensen ook weten is dat ik als geen ander graag moeder zou worden. Mijn eigen hummeltje om voor te zorgen en groot te brengen. Mensen in mijn omgeving gaan er eigenlijk redelijk automatisch van uit dat ik kinderen wil en ook ga krijgen. En hoewel dat 1e klopt, is dat laatste niet zeker. 

Lees meer »

Bezoek aan reichsburg Cochem

Afgelopen dinsdag ben ik op bezoek gegaan bij de Reichsburg in Cochem (Duitsland). Dit is een heel mooi kasteel wat op je wacht als je een berg,in het centrum van Cochem,  op gewandeld bent.

Lees meer »

1000 vragen [9]

Het is weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf.  Dit keer schrijf ik ze om half 7 in de ochtend vanuit Duitsland. Ik ben helaas geen lang slaper en dit is dus ongeveer mijn normale (uitslaap) tijd. Vandaag komen vraag 161 tot en met 180 aan bod. Zitten we gewoon alweer bijna op 200! Wat gaat dat snel! Wil je meer van deze blogs lezen? Kijk dan op de 1000 vragen aan mijzelf  pagina op dit blog.

Lees meer »

Postcrossing

Zoals jullie vast al wel weten doe ik aan Postcrossing. Maar wat is dat? En hoe werkt het precies? Hieronder vertel ik jullie er graag meer over. 

Lees meer »

#40dagenbloggen

Na het carnavallen is het tijd voor het vasten. Zelf doe ik dit eigenlijk niet, maar er kwam wel een andere challenge op mijn pad. Namelijk de #40dagenbloggen challenge. HIerbij blog je gedurende de hele vastenperiode. HIeronder kan je lezen wat dit inhoudt en waarover ik bijvoorbeeld ga bloggen. 

Lees meer »

Paperclip vlaggetjes

Deze diy is heel leuk om met kinderen te maken. Hij is eenvoudig, maar ja kan hem uitdagend maken, mocht je dat willen. Zo kan je werken met papier maar ook met folie en een fuse tool. Lekker uitdagend en leuk!

Lees meer »

Brace yourself

Het is me de vorige keer niet gelukt een blog te schrijven met daarin een weekoverzicht. Vandaar dat jullie nu een blog hebben met de gebeurtenissen van de afgelopen 2 weken.

Lees meer »

Wishlist [3] maart 2019

Het is alweer de 1e van de maand. En dat betekend dat het tijd is voor een nieuwe wishlist. Deze wishlist maakte ik al deels tijdens mijn beursbezoekjes bij de knotsgekke kaartendagen en bij creaweekend. Lees jij weer mee?

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb